Antena 3 CNN Timp liber Muzică GALERIE FOTO. 35.000 de oameni au declarat la unison că au asistat la SHOW-ul anului. Lady Gaga, către fanii români: "Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creaţie a guvernului vostru"

GALERIE FOTO. 35.000 de oameni au declarat la unison că au asistat la SHOW-ul anului. Lady Gaga, către fanii români: "Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creaţie a guvernului vostru"

GALERIE FOTO. 35.000 de oameni au declarat la unison că au asistat la SHOW-ul anului. Lady Gaga, către fanii români: "Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creaţie a guvernului vostru"
Sursa foto: Foto: Mediafax/Silviu Matei
de O.P.    |    17 Aug 2012   •   05:38

Unul dintre cele mai aşteptate evenimente ale anului,  concertul susţinut de Lady Gaga, a reuşit să adune în Piaţa Constituţiei din Bucureşti peste 35 de mii de oameni. Mulţi dintre ei au venit de peste graniţe ca să participe la spectacolul oferit de una dintre cele mai iubite artiste ale momentului.

Excentrica divă nu şi-a dezamăgit deloc fanii. Lady Gaga a cîntat toate melodiile care i-au adus celebritatea, a schimbat cel puţin zece costume în timpul spectacolului şi a reuşit să aducă miile de fani în pragul extazului.



"Nu sunt femeie, nu sunt bărbat, nu sunt o creaţie a guvernului vostru", a spus Lady Gaga, moment în care a fost aclamată de spectatori. "Dar suntem asemănători. Împărţim aceleaşi vise, aceleaşi speranţe (...) Sunt tot ce iubiţi în legătură cu voi şi tot ce urâţi la voi", a mai spus artista.





Concertul Lady Gaga a început impresionant. Artista şi-a făcut apariţia pe scena uriaşă călare pe un cal mecanic, purtat de doi dintre dansatorii ei. Prima piesă pe care a cîntat-o a fost Highway Unicorn.

Au urmat alte hituri care au făcut înconjurul lumii. Bloody Mary, Poler Face sau Bad Romance i-au dus pe fani în extaz.

Pentru una dintre piese, artista a îmbrăcat o rochie roşie şi s-a înconjurat cu bucăţi de carne.



La jumătatea concertului, artista şi-a făcut apariţia pe o motocicletă, la spatele căreia era prins steagul României.

La un moment dat, divei i s-a făcut rău şi a dispărut de pe scenă pentru câteva minute.

Pe tot parcursul concertului, excentrica divă a schimbat ţinută după ţinută, una mai provocatoare ca alta.

Diva şi-a încheiat spectacolul în uralele fanilor.

La piesa de final, Lady gaga a ales doi dintre fani şi i-a adus lîngă ea pe scenă.




×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close