Antena 3 CNN Timp liber Muzică Medicii i-au montat DOUĂ STENTURI lui Mihai Câmpineanu, dar sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice

Medicii i-au montat DOUĂ STENTURI lui Mihai Câmpineanu, dar sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice

Medicii i-au montat DOUĂ STENTURI lui Mihai Câmpineanu, dar sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Oct 2013   •   18:22
Medicii de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara i-au montat două stenturi lui Mihai Câmpineanu de la Şuie Paparude, susţin surse medicale, care precizează că specialiştii sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice a artistului după infarctul suferit sâmbătă noapte, conform Mediafax.
Surse medicale de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara au declarat, duminică, că medicii i-au montat lui Mihai Câmpineanu două stenturi pe o arteră pulmonară, acesta aflându-se în continuare sub supraveghere medicală, după infarctul suferit sâmbătă noapte la finalul unui concert. 
Potrivit surselor citate, medicii cardiologi sunt rezervaţi în privinţa stării neurologice a lui Mihai Câmpineanu, un medic neurolog de la Spitalul Judeţean din Timişoara fiind chemat la Institutul de Boli Cardiovasculare, unde componentul formaţiei Şuie Paparude se află internat. 
Directorul medical al Institutului de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Constantin Luca, a declarat că medicii vor ţine cont de dorinţa familiei şi nu vor mai face declaraţii oficiale despre starea de sănătate a lui Mihai Câmpineanu.
Mihai Câmpineanu, membru al formaţiei Şuie Paparude, a suferit un infarct, sâmbătă noapte, la finalul unui concert susţinut la Timişoara, în cadrul evenimentului Re:freshTM, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Municipal din oraş.
 

×
Subiecte în articol: medici Timisoara
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close