Antena 3 CNN Timp liber Muzică Whitney Houston avea trupul opărit, îi lipseau 11 dinţi şi avea urme de tăieturi la vene. Detalii ŞOCANTE dezvăluite de raportul final al autopsiei

Whitney Houston avea trupul opărit, îi lipseau 11 dinţi şi avea urme de tăieturi la vene. Detalii ŞOCANTE dezvăluite de raportul final al autopsiei

Whitney Houston avea trupul opărit, îi lipseau 11 dinţi şi avea urme de tăieturi la vene. Detalii ŞOCANTE dezvăluite de raportul final al autopsiei
Sursa foto: foto: uptownmagazine.com
09 Apr 2012   •   14:02

Whitney Houston avea trupul opărit, îi lipseau 11 dinţi, avea urme de cocaină, marijuana, Xanax şi Flexeril în corp şi urme de tăieturi la venele mâinii stângi, în momentul morţii, se arată în rezultatul final al autopsiei, obţinut de publicaţia The Sun.

La şase ore după ce cântăreaţa a fost găsită moartă, apa din cadă avea 33 de grade Celsius,  ceea ce sugerează că în momentul morţii avea aproximativ 65,5 grade Celsius, adică suficient de fiebinte pentru o opări trupul artistei.

Potrivit raportului autopsiei, Whitney avea septul nazal perforat, ceea ce indică un consum frecvent de cocaină.

De asemenea, una din arterele coronare ale artistei se îngustase cu 60%. Whitney avea mai multe cicatrici pe piept, stomac şi coapse, ceea ce indică faptul că suferise mai multe operaţii estetice.

Urmele mai multor medicamente au fost găsite în trupul ei, cum ar fi Xanax, Flexeril, Benadryl şi Ibuprofen, dar şi cocaină şi marijuana.

Totodată, în camera ei a fost găsită o lingură în care se afla cocaină, dar şi o oglindă cu urme de cocaină, şi un carton răsucit în formă de tub, folosit pentru prizarea drogului.

Raportul autopsiei a arătat că vedeta avea înţepături şi cicatrici de înţepături în dreptul venelor de la mâna stângă.

Pe 9 februarie, înainte de moarte, Whitney a cântat într-un club din Hollywood. Potrivit martorilor oculari, artista a părăsit clubul plină de sânge.

Apropiaţi ai divei au declarat că aceasta ar fi încercat să-şi taie venele în toaleta clubului, după ce s-a certat cu iubitul eu Ray-J, pe care l-a acuzat că o înşeală cu o altă femeie.

×
Subiecte în articol: tentativa de sinucidere
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close