Antena 3 CNN Life Primele lucruri pe care trebuie să le faci când intri într-o cameră de hotel. Doar așa poți fi în siguranță

Primele lucruri pe care trebuie să le faci când intri într-o cameră de hotel. Doar așa poți fi în siguranță

Imediat ce ai ajuns în camera de hotel îți vine să te arunci în pat să te odihnești sau să îți comanzi ceva de mâncare. Totuși, indiferent cât de obosit ești, există câteva lucruri pe care trebuie să le faci imediat ce te-ai cazat.

Primele lucruri pe care trebuie să le faci când intri într-o cameră de hotel. Doar așa poți fi în siguranță
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Ian 2024   •   12:00

Indiferent cât de cunoscut este hotelul unde te-ai cazat sau laudele care îi sunt aduse, este important să te asiguri de câteva lucruri atunci când ajungi în camera de hotel. Iată ce trebuie să faci imediat ce te-ai cazat pentru a avea o ședere plăcută și liniștită. 

Verificați dacă există ploșnițe 

Nu lăsați ploșnițele să muște când sunteți în vacanță. Verificați întotdeauna așternutul pentru a vă asigura că este curat de acești dăunători urâți înainte de a petrece o noapte. Hotelurile sunt una dintre cele 5 moduri prin care ploșnițele de pat vă pot invada casa.  Acest lucru se datorează faptului că ploșnițele de pat pot fi purtate cu ușurință pe haine, ceea ce înseamnă că se pot răspândi cu ușurință în camerele de hotel de la călători anteriori. 

Ascultați zgomotul 

În timp ce toată lumea este excitabilă și adesea zgomotoasă de îndată ce ajungi, încearcă să acorzi un moment pentru a asculta zgomotul ambiental din camera ta. Dacă pereții sunt deosebit de subțiri și televizorul vecinului este prea tare sau se întâmplă să fie un câine alături, poate indica că va fi dificil să dormi sau să te relaxezi mai târziu. 

Verificați dacă telefonul funcționează 

Telefonul din camera dumneavoastră de hotel este folosit pentru mai mult decât pentru apeluri de trezire devreme - este acolo și pentru urgențe. Așa că ar trebui să verificați întotdeauna dacă este funcțional când ajungeți. Obțineți numărul direct de la recepție și testați-l pentru a vă asigura că funcționează. Sunați și la un număr din afara hotelului, astfel încât să știți că puteți contacta oricine este necesar, precum și serviciile de urgență, dacă este necesar. 

Curățați suprafețele cu atingere ridicată 

Șervețelele dezinfectante multifuncționale sunt disponibile pe scară largă. Ștergerea zonelor cu trafic intens, cum ar fi mânerele ușilor, telecomenzile și mânerele toaletei, este o modalitate bună de a vă asigura că nu există bacterii sau microbi în camera dumneavoastră. 

Pentru a curăța întrerupătoarele de lumină, în timp ce sunt oprite, umeziți o cârpă din microfibră cu un detergent pentru mai multe suprafețe, apoi ștergeți suprafața. Nu pulverizați niciodată nimic direct pe întrerupătorul luminii.

×
Subiecte în articol: calatorii camera de hotel curatenie
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close