Antena 3 CNN Life Dieta secretă a Ducesei de Cambridge Kate Middleton. O ajută să se mențină după trei sarcini

Dieta secretă a Ducesei de Cambridge Kate Middleton. O ajută să se mențină după trei sarcini

De curând, in social media au năvălit informații despre cum una dintre cele mai iubite membre ale familiei Regale, Ducesa de Cambridge Kate Middleton, reușește să își mențină silueta impecabilă.

Dieta secretă a Ducesei de Cambridge Kate Middleton. O ajută să se mențină după trei sarcini
Sursa foto: Hepta I Zuma Press / Pool
de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Mai 2023   •   17:00

Din momentul în care Kate Middleton s-a căsătorit cu Prințul William, mulți oameni și-au pus întrebări cu privire la secretele sale de frumusețe.

Aceste întrebări devin din ce în ce mai frecvente, mai ales că, la vârsta ei de 41 de ani, împliniți în ianuarie, Prințesa de Wales arată senzațional.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu carisma sa faimoasă, ea reușește mereu să cucerească publicul.

Nu e de mirare că mulți dintre fanii săi doresc să afle secretele prințesei Catherine în menținerea unei stări de formă fizică și aspect fizic excelent.

Citește și: Ce să faci dacă vrei să mănânci mai puțin și să te saturi mai repede. E cel mai simplu truc pentru slăbit!

Conform unui expert în nutriție, unul dintre secretele de frumusețe ale lui Kate Middleton constă într-un smoothie făcut din șase ingrediente super benefice pentru sănătatea pielii și microbiomului.

Aceasta a făcut din acest smoothie o rutină zilnică la micul dejun, potrivit fostului nutriționist regal Jennifer Hanway.

Ce ingrediente conține celebrul smoothie: 

Smoothie-ul este bogat în vitamine, nutrienţi și antioxidanți și conține kale, spirulină, matcha, spanac, frunze de salată și afine.

Acesta este o sursă excelentă de vitalitate și sănătate și este benefic pentru piele, conferindu-i luminozitate și elasticitate.

În plus, Kate Middleton consumă o salată la prânz și se hrănește cu alimente cât mai puțin procesate și bio, fiind activă fizic în fiecare zi.

Experții în nutriție de la ”BarBend” au întocmit un model de meniu asemănător celui recomandat Prințesei de Wales, iar există alternative la smoothie-ul verde, cum ar fi un amestec de pară, ghimbir și avocado care face minuni pentru piele.

Smoothie-urile sănătoase pot alunga senzația de foame și sunt o alegere excelentă pentru cei care doresc să rămână în formă și să aibă o piele luminoasă, potrivit Adevărul.ro

Kate Middleton consumă în jur de trei mese pe zi, iar cina este unul dintre momentele preferate ale familiei, unde ea se bucură de a pregăti paste cu legume sau pește la grătar.

×
Subiecte în articol: kate middleton reteta gatit smoothie
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close