Antena 3 CNN Meteo Alertă ANM: Avertizare meteo de vânt puternic! Lista localităților afectate

Alertă ANM: Avertizare meteo de vânt puternic! Lista localităților afectate

Meteorologii au transmis în această seară o avertizare cod galben de vânt puternic, valabilă în mai multe localități din România.

Alertă ANM: Avertizare meteo de vânt puternic! Lista localităților afectate
Sursa foto: Gettyimages | blackred
de Ioana Mircea    |    19 Oct 2023   •   19:43

Update 21.32 Meteorologii anunță că în vestul țării vor fi intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 60-70 km/h. Este vizată zona de munte a județelor Arad și Bihor.

În Arad vor fi afectate localitățile Târnova, Gurahonț, Hălmagiu, Vârfurile, Săvârșin, Almaș, Bârzava, Păuliș, Vărădia de Mureș, Petriș, Hălmăgel, Chisindia și Pleșcuța.

În Bihor, vântul o să bată cu puterea în localitățile Aleșd, Bratca, Vadu Crișului, Șuncuiuș, Aștileu, Finiș, Lunca, Șoimi, Vașcău, Țețchea, Aușeu, Măgești, Roșia, Bulz, Uileacu de Beiuș, Cărpinet, Drăgești, Copăcel, Vârciorog, Nucet, Tărcaia, Lazuri de Beiuș, Criștioru de Jos și Șinteu.

De asemenea, meteorologii au prelungit avertizarea cod galben din județul Tulcea unde intensificările vântului vor depăși la rafală 55...60 km/h.

Știrea inițială

Administrația Națională de Meteorologie a trimis o avertizare de cod galben de vânt puternic, valabilă în această seară până la orele 21.00. 

Potrivit avertizării vor fi "intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55...60 km/h”.

Sunt vizate mai multe zone din județul Tulcea. Este vorba despre Delta Dunarii în regiunea în care se află localitățile Sarichioi, Jurilovca, Valea Nucarilor, Murighiol, Chilia Veche, Mahmudia, Ceamurlia de Jos, Nufăru, Beștepe, Crișan, C.A. Rosetti, Maliuc și Pardina.

Citește și: Val de căldură în România! Temperaturile cresc neașteptat în toată țara | Zonele unde vor depăși 32 de grade

De asemenea, rafale de vânt sunt în zona de litoral a județului Tulcea în care se află localitățile Jurilovca, Sulina, C.A. Rosetti și Sfântu Gheorghe, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: avertizare meteo vant puternic
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close