Antena 3 CNN Meteo Prognoza meteo pentru acest weekend. Vremea se încălzește, dar sunt așteptate ploi și ninsori

Prognoza meteo pentru acest weekend. Vremea se încălzește, dar sunt așteptate ploi și ninsori

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru acest weekend. Vremea se încălzește treptat, dar sunt așteptate ploi și ninsori. La rafală, în zona montană, vântul poate atinge 110 km/h.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Feb 2024   •   08:56

Avem temperaturi ridicate astăzi în toată țara însă de săptămâna viitoare, vremea se încălzește și mai mult de atât. De luni pare că vine primăvara. Se anunță vreme deosebit de caldă pentru începutul lunii februarie.

În București vor fi înregistrate astăzi temperaturi de 8 grade Celsius, însă vântul va avea ceva intensificări, iar de luni vor fi înregistrate temperaturi de 16 grade.

Citește și: România, la -20 de grade Celsius cu ninsori și ger. Directorul ANM, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

La munte se încălzește treptat, chiar dacă sunt așteptate astăzi ninsori. Vor fi 0 grade Celsius la Sinaia, 1 grad la Predeal, -1 grad la Rânca și -5 grade în Ceahlău.

Vântul va avea intensificări mai ales în zona montană. Viteza sa la rafală va ajunge la 80 de kilometri pe oră. La Bâlea Lac stratul de zăpadă măsoară 120 de cm., în timp ce pe Vârful Omu, stratul e zăpadă măsoară 80 de cm.

Ziua de mâine aduce o încălzire și mai mare a vremii. Vorbim de maxime de până la 13, până la 14 grade Celsius. Vântul se va intensifica treptat, astfel că în zonele joase de relief, viteza lui la rafală va ajunge undeva la 65 de kilometri pe oră, iar la munte, mai ales pe creste, viteza lui va atinge valori de 110 kilometri pe oră.

Se anunță precipitații în regiunile montane unde vor fi ninsori, și ploi în regiunile din vestul, nordul și centrul țării.


 

×
Subiecte în articol: meteo vremea in weekend
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close