Antena 3 CNN Politică Cătălin Cîrstoiu, la un pas de a pierde susținerea guvernanților | Variantele de rezervă ale coaliţiei

Cătălin Cîrstoiu, la un pas de a pierde susținerea guvernanților | Variantele de rezervă ale coaliţiei

Medicul Cătălin Cîrstoiu este la un pas de a pierde susținerea guvernanților. Potrivit unor surse, social democrații sunt nemulțumiți de faptul că acesta nu a ieșit în timp util să explice situația.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Apr 2024   •   23:18

Conferința la care a vorbit astăzi Cătălin Cîrstoiu a fost cerută de mai multe ori de Marcel Ciolacu. Luni se va decide sorta acestuia, care a declarat că își pune mandatul pe masa guvernanților. 

Mai exact, medicul Cătălin Cîrstoiu a fost acuzat că în timp ce era manager la Spitalului Universitar din București ar fi primit bani din dividende de la o altă instituție medicală, acolo unde administrator este soția sa, o societate care se numește Anemona Clinical Services.

Şi chiar dacă a negat aceste acuzații coaliţia de guvernare i-a cerut să aducă lămuriri cu privire la aceste acuzații sau să facă anunţul retragerii din cursa pentru Primăria Capitalei.

Până acum s-a tot vehiculat mai multe nume care l-ar putea înlocui pe Cătălin Cîrstoiu. Sebastian Burduja și Rareș Bogdan par a fi unele dintre variantele care l-ar putea înlocui pe medicul Cătălin Cîrstoiu în cursa pentru Primăria Capitalei. 
 

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close