Antena 3 CNN Politică Cristian Buşoi: "Bucureştiul pare un oraş abandonat şi Nicuşor Dan nu pare că are soluţii"

Cristian Buşoi: "Bucureştiul pare un oraş abandonat şi Nicuşor Dan nu pare că are soluţii"

Cristian Buşoi, europarlamentar şi vicepreşedinte PNL, a declarat că "Bucureştiul pare un oraş abandonat", iar primarul Nicuşor Dan "nu pare că are soluţii."

Cristian Buşoi: "Bucureştiul pare un oraş abandonat şi Nicuşor Dan nu pare că are soluţii"
Sursa foto: Facebook | Cristian Busoi
de Georgiana Adam    |    31 Oct 2022   •   15:30

Într-un interviu pentru jurnaliştii de la Gândul, liderul liberal a dezvăluit adevărata relaţie dintre Nicuşor Dan şi PNL, după ce liberalii l-au susţinut pe acesta la alegerile locale din 2020.

"Există cel puțin trei lucruri mari pe care le pot reproșa actualului primar general și echipei sale. În primul și în primul rând, Bucureștiul pare un oraș abandonat, pare un oraș în care problemele grave de până acum se exacerbează.

Traficul este din ce în ce mai dificil și parcă nu există soluții care să amelioreze situația.

Nu mai vorbim de sistemul centralizat de încălzire și de faptul că există din ce în ce mai multe sincope, întreruperi, probleme și riscuri, mai ales înaintea sezonului rece", a declarat Cristian Bușoi.

Cristian Bușoi, despre al doilea mandat al lui Nicușor Dan la Primăria București: ”Este foarte puțin probabil să mai primească susținere din partea PNL”

Problemele urbanistice ale Capitalei se află pe primele locuri în topul reproșurilor lui Cristian Bușoi față de echipa de la conducerea actuală a administrației locale.

"Poate cel mai mare reproș pe care l-aș face este că Bucureștiul este un oraș blocat. Este un oraș blocat din punct de vedere urbanistic, din punct de vedere al dezvoltării. Putem accepta că s-au făcut greșeli în trecut, că sunt niște chestiuni care s-au făcut în mod greșit, dar nu poți să blochezi fără să aduci ceva în loc.

Poți să suspenzi anumite situații, dar trebuie să vii repede cu o soluție. Or, actualul primar general și echipa de la primărie s-au oprit la jumătatea drumului: au blocat și nu au venit cu soluții în schimb. Și aici Bucureștiul pierde locuri de muncă, pierde oportunități de dezvoltare, pierde taxe și impozite", a spus Cristian Bușoi.

×
Subiecte în articol: Cristian Busoi Nicușor Dan București
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close