Antena 3 CNN Politică Dragnea: Sunt şanse foarte mici ca PP-DD să mai fie cooptat la guvernare

Dragnea: Sunt şanse foarte mici ca PP-DD să mai fie cooptat la guvernare

Dragnea: Sunt şanse foarte mici ca PP-DD să mai fie cooptat la guvernare
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    13 Iun 2014   •   15:19
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri că şansele ca PP-DD să mai intre la guvernare sunt foarte mici şi a precizat că, de la bun început, obiectivul negocierilor a fost colaborarea locală.
 
"Obiectivul nostru principal (...) a fost în permanenţă colaborarea locală. Cred că sunt şanse foarte mici să mai discutăm de cooptarea la guvernare a PP-DD, repet, nediscutând niciodată într-un mod serios, a fost o întâlnire preliminară care a avut ca obiectiv judeţele unde putem constitui majorităţi.
 
Nu a fost neapărat o condiţie din partea noastră dar era foarte important pentru că vrem să vedem dacă în PP-DD - şi noi sperăm să se întâmple asta - există o coerenţă între acţiunea la nivel naţional şi acţiunile din judeţe şi în funcţie de asta săptămâna viitoare ne putem întâlni să facem o evaluare a colaborării la nivel local", a afirmat vicepremierul, potrivit Agerpres.
 
Preşedintele executiv al social-democraţilor a adăugat că până în prezent s-au constituit majorităţi împreună cu PP-DD în cinci judeţe şi că mai sunt alte 10 judeţe în care este posibil să se formeze astfel de majorităţi.
 
În plus, Dragnea a precizat că se are în vedere în continuare o colaborare cu PP-DD la nivel parlamentar.

Dragnea spunea de miercuri că negocierile cu partidul lui Dan Diaconescu sunt în impas.

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, după şedinţa coaliţiei de guvernare, că, din punctul său de vedere, cooptarea PPDD la guvernare ar fi un dezastru, ca imagine, şi că nu este de acord cu aceasta, el precizând că fără votul coaliţiei nu ar trece de Parlament o astfel de formulă.

PPDD ar putea intra la guvernare. Ponta nu exclude să-i dea un minister lui Dan Diaconescu

Citiţi şi Mişcări SPECTACULOASE în politică. PSD negociază cu Dan Diaconescu

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea PPDD
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close