Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, despre urmărirea penală a lui Dragnea: Eu cred în nevinovăția lui

Eugen Teodorovici, despre urmărirea penală a lui Dragnea: Eu cred în nevinovăția lui

Eugen Teodorovici, despre urmărirea penală a lui Dragnea: Eu cred în nevinovăția lui
13 Noi 2017   •   20:28

Preşedintele Comisiei de buget-finanţe din Senat, Eugen Teodorovici, a vorbit în emisiunea „Punctul de Întâlnire”, de la Antena 3, despre urmărirea penală a lui Liviu Dragnea. 

Întrebat cum va evolua PSD și care va fi soarta lu Dragnea, după cu deschiderea celul de-al treilea dosar, Eugen Teodorovici a spus că el consideră că liderul PSD este nevinovat.

„Chiar dacă am avut poziții divergente cu Liviu Dragnea, asta nu înseamnă că astăzi nu spun foarte clar că eu cred în nevinovăția lui Liviu Dragnea, pentru că ceilalți trebuie să dovedească vinovăția domniei sale. Și sunt și om politic și spun că atunci când te consideri nevinovat, nu trebuie să îți fie teamă. Dânsul, de mult ori, nu a avut încredere în cine trebuia. Dacă un om nevinovat are de suferit și numai o singură zi, atunci cineva trebuie să răspundă”, a spus Teodorovici.

Întrebat dacă Liviu Dragnea ar trebui să demisioneze, Teodorovici spune că „domnul Dragnea știe cel mai bine ce are de făcut, este un om politic important și dincoolo de ce spune lumea, va lua o decizie corectă”.

DNA a dispus efectuarea urmăririi penale pentru Liviu Dragnea, care la data faptelor era președinte al Consiliului Județean Teleorman. Președintele PSD este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, două infracțiuni de folosire sau rezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, două infracțiuni de abuz în serviciu cu obținere de foloase pentru sine sau pentru altul.

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close