Antena 3 CNN Politică Geoană: Iliescu este o piază rea în PSD. Partidul nu va avea viitor cu el şi Ponta preşedinte

Geoană: Iliescu este o piază rea în PSD. Partidul nu va avea viitor cu el şi Ponta preşedinte

Geoană: Iliescu este o piază rea în PSD. Partidul nu va avea viitor cu el şi Ponta preşedinte
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Noi 2011   •   20:58

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, proaspăt exclus din PSD, a declarat marţi seară, că preşedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu, este o piază rea care aduce ranchiună şi care nu l-a vrut pe Adrian Năstase preşedinte, motiv pentru care Traian Băsescu a devenit şef al statului.

În ceea ce priveşte viitorul partidului din care face parte, Geoană este de părere că PSD nu va avea nici un viitor cu Ponta preşedinte şi Iliescu şef din umbră.

"Iliescu este, în acest moment, o piază rea pentru partid. El aduce ranchiună. Iliescu nu l-a vrut pe Năstase şi astfel Băsescu a ajuns preşedinte pe mâna lui Iliescu. Partidul nu are nici un viitor cu Ponta şi Iliescu. (...) Se observă o incapacitate cronică a lui Ponta să conducă PSD. (...) Toate partidele, din păcate, au ajuns la epuizare şi nici partidul meu nu a scăpat de această memorie bolşevică", a declarat Mircea Geoană.

În legătură cu viitorul său politic, şeful Senatului a spus că nu se va despărţi de partid şi nici de cei care l-au votat, ci doar de o parte din membrii PSD.

"Vă asigur că viaţa mea politică va continua", a conchis Geoană.

Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, proaspăt exclus din PSD, l-a acuzat, marţi seară, pe preşedintele PSD, Victor Ponta, că a negociat excluderea sa din partid cu demisia pe masă.

Mircea Geoană a fost exclus din PSD, în urma deciziei luate de CEx, marţi seară, cu 50 de voturi "pentru", cinci "împotrivă" şi trei abţineri.

Citeşte şi Geoană: Iliescu este o piază rea în PSD. Partidul nu va avea viitor cu el şi Ponta preşedinte

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close