Antena 3 CNN Politică Primele imagini cu senatoarea care lucrează din cârciuma Parlamentului: "Mă simt inconfortabil și jenată din poziţia de lucrător de la bar"

Primele imagini cu senatoarea care lucrează din cârciuma Parlamentului: "Mă simt inconfortabil și jenată din poziţia de lucrător de la bar"

Avem primele imagini cu biroul improvizat în cârciuma din Senat de Evdochia Aelenei, fost senator AUR, acum senator neafiliat.

de Mia Lungu    |    03 Oct 2022   •   13:57

"Biroul mă aşteaptă, e liber. Să sperăm că voi putea lucra aici, prin amabilitatea personalului de la această cârciumă. Sau poate se va rezolva şi vom avea birou", a spus Evdochia Aelenei echipei Antena 3 CNN.

"Nu am fost ajutaţi de secretariatul Senatului, au locuri pentru cârciumi dar pentru un senator nu e loc.

Eu mă descurc în orice condiţii, pot lucra şi în parc dar nu ştiu ce vom face la iarnă. Dar este sub demnitatea unui senator să lucreze în aşa condiţii.

Poate avem de primit cetăţeni, nu putem să-i invităm la restaurant. Poate vor să discute ceva, e intimitate şi altfel vorbesc într-un birou. Lumea nu vine la cârciumă.

Nu sunt disperată. Cred că se va rezolva, dar mă simt inconfortabil și jenată din poziţia de lucrător de la bar.

Am vb cu domnul Secretar General care mi-a spus că nu se va rezolva treaba cu birourile. Nici legislatura trecută nu s-a rezolvat.

Am avut neşansa să fiu repartizată la tineret şi sport unde nu sunt birouri.

M-am gândit să pun un afiş cu 'birou mobil' dar situația este un pic jenantă pentru că eu sunt tolerată de personal să stau cu un ceai, o cafea, câteva ore.", a povestit, pentru Antena 3 CNN, senatoarea Evdochia Aelenei.

×
Subiecte în articol: parlament bar Evdochia Aelenei
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close