Antena 3 CNN Politică Val de jigniri cu aplauze, în Parlament, la dezbaterea moțiunii împotriva ministrului de Interne: "Trebuie să fii foarte prost mobilat intelectual"

Val de jigniri cu aplauze, în Parlament, la dezbaterea moțiunii împotriva ministrului de Interne: "Trebuie să fii foarte prost mobilat intelectual"

Limbaj suburban, de la tribuna Parlamentului, în timpul dezbaterii moțiunii simple depuse împotriva ministrului de Interne, Lucian Bode.

de Mia Lungu    |    18 Oct 2022   •   09:18

Lichea ordinară, ticălos, prost, sunt doar câteva dintre insultele pe care şi le-au aruncat deputaţii. În hora jignirilor a intrat chiar şi Ministrul Internelor. Totul a avut loc în aplauzele colegilor de partid.

Radu Cristescu, deputat: Cine strigă acolo? Are suflu Stelică? Are Stelică suflu ? Nu mai e bună aia de handicapat, Stelică? Aveţi suflu, văd că!

Stelian Ion, deputat: Trebuie să fii foarte prost mobilat intelectual să folosești termenul de handicapat peiorativ. Nu sunt handicapat dar dacă aș fi fost nu mi-ar fi fost rușine pentru că sunt multe persoane cu dizabilități! Rușine mi-ar fi fost dacă aș fi fost o lichea, o lichea ordinară folosită ca trâmbiță de puterea actuală care nu mai are pe absolut nimeni să-și reverse abjecțiile către opoziție.

S-au dat în spectacol şi Ludovic Orban şi ministrul de Interne, Lucian Bode.

Ludovic Orban, deputat: Cum vă permiteți să proferați amenințări la adresa unui deputat cu informații pe care dacă le aveți înseamnă că încălcați legea și că obțineți informații în mod ilegal, iar dacă nu le aveți înseamnă că mințiți.

Lucian Bode, ministru de Interne: Eu cred că aveți mania persecuției, nu cred că v-a acuzat cineva de la acest microfon. Sigur că am citat din surse publice de la acest microfon și v-am spus că nu e bine ce faceți. Totuși un răspuns am să vă dau, domnule Orban. Nu pot să fiu de acord cu minciuna și cu faptul că, încă o dată, ați demonstrat că nu sunteți doar mincinos ci și ticălos.

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close