Antena 3 CNN Politică Liderii PNL, întâlnire cu românii din Franța | Nicolae Ciucă: ”Diaspora este unul din motoarele de dezvoltare ale României”

Liderii PNL, întâlnire cu românii din Franța | Nicolae Ciucă: ”Diaspora este unul din motoarele de dezvoltare ale României”

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă, împreună cu prim-vicepreședintele Rareș Bogdan sunt la Paris, unde se întâlnesc cu reprezentanţii comunităţii de români din Franța.

Liderii PNL, întâlnire cu românii din Franța | Nicolae Ciucă: ”Diaspora este unul din motoarele de dezvoltare ale României”
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Mar 2024   •   15:16

Liderii PNL au fost zilele trecute în Spania, unde au discutat cu membrii comunităților de români și organizații ale oamenilor de afaceri.

Președintele PNL le-a transmis românilor de peste granițe sprijinul necondiționat pentru găsirea soluțiiilor pentru problemele pe care le întâmpină în țările de adopție.

În Spania, de exemplu, este pe ultima sută de metri rezolvarea chestiunii dublei cetățenii, demers început de Nicolae Ciucă în mandatul său de prim-ministru.

”Diaspora este unul din motoarele de dezvoltare ale României. Și nu doar prin banii trimiși în țară, o sumă impresionantă de altfel, peste 100 de miliarde euro.

Diaspora este motorul de suflet care a ajutat România să își facă vocea auzită în familia Europeană. Legăturile create prin comunitățile de români din afară ne fac puternici în Europa”, a declarat Nicolae Ciucă.

Biserica nu este doar locul sfintei rugăciuni, ci și acela care reunește comunități legate de credință și valori comune....

Posted by Nicolae Ionel Ciucă on Sunday, 17 March 2024

Material susținut de PNL

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close