Antena 3 CNN Politică Marcel Ciolacu cere ca toți românii să își primească pensiile înainte de Paște: ”O rog pe Simona Bucura-Oprescu să vorbească cu toate băncile și cu Poșta Română”

Marcel Ciolacu cere ca toți românii să își primească pensiile înainte de Paște: ”O rog pe Simona Bucura-Oprescu să vorbească cu toate băncile și cu Poșta Română”

Premierul Marcel Ciolacu vrea ca toți românii să își primească pensiile înainte de Paște.

de Andreea Ştefan    |    23 Apr 2024   •   12:54

”Sunt convins că aceste investiții majore vor avansa rapid. Pe lângă investiții, o altă prioritate este și păstrarea forței de muncă în țară. Avem în lucru la Ministerul Muncii un proiect de lege foarte important pe această temă, cel privind adoptarea salariului minim european în România.

O rog pe doamna ministru Bucura Oprescu ca, imediat după sărbătorile Pascale, să punem acest act normativ în transparența publică, cât să existe un calendar clar de dialog cu mediul de afaceri și sindicate.

De asemenea, o rog tot pe doamna ministru să vorbească cu toate băncile din România să vedem ce modificări trebuiesc făcute la convenții și cu Poșta Română, astfel încât toți pensionarii să își primească pensiile înainte de sărbătorile Pascale”, a spus premierul Marcel Ciolacu la începutul ședinței de Guvern.

Material susţinut de PSD

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu pensii
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close