Antena 3 CNN Politică Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Internaţională a Femeii: "O societate civilizată este aceea în care fiecare femeie poate să își urmeze visurile"

Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Internaţională a Femeii: "O societate civilizată este aceea în care fiecare femeie poate să își urmeze visurile"

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Femeilor. O societate civilizată și care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să își urmeze visurile, a spus Ciucă.

Nicolae Ciucă, mesaj de Ziua Internaţională a Femeii: "O societate civilizată este aceea în care fiecare femeie poate să își urmeze visurile"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    08 Mar 2024   •   09:12

"Astăzi este despre doamnele și domnișoarele din viețile noastre, cele cărora le datorăm recunoștință și respect”, a scris Nicolae Ciucă.

Președintele Senatului a vorbit și despre egalitatea de șanse și discriminare.

"O societate civilizată și care prosperă este aceea în care fiecare femeie are posibilitatea să își urmeze visurile și obiectivele, într-un mediu echitabil, just și incluziv. Iar datoria noastră este să le asigurăm acest mediu. Trebuie să continuăm politicile care promovează egalitatea de șanse, care combat discriminarea și violența împotriva femeilor. Dragi doamne și domnișoare, vă mulțumim pentru curajul, grija și determinarea cu care vă asumați rolurile din familie, de la locul de muncă și din comunitate. Vă doresc o primăvară frumoasă și plină de realizări”, a precizat Nicolae Ciucă.

Astăzi este despre doamnele și domnișoarele din viețile noastre, cele cărora le datorăm recunoștință și respect. O...

Publicată de Nicolae Ionel Ciucă pe Joi, 7 martie 2024

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close