Antena 3 CNN Politică PSD Mioveni îl susține pe primarul reținut de DNA pentru trafic de influență: ”Credem în nevinovăția dumnealui. Avem încredere că va trece peste aceste momente dificile”

PSD Mioveni îl susține pe primarul reținut de DNA pentru trafic de influență: ”Credem în nevinovăția dumnealui. Avem încredere că va trece peste aceste momente dificile”

Organizația PSD Mioveni și-a declarat ”susținerea totală” pentru primarul Ion Georgescu, care a fost reținut de DNA pentru trafic de influență.

PSD Mioveni îl susține pe primarul reținut de DNA pentru trafic de influență: ”Credem în nevinovăția dumnealui. Avem încredere că va trece peste aceste momente dificile”
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Ştefan    |    05 Oct 2023   •   11:33

”Organizația PSD Mioveni s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-și exprima susținerea totală față de Domnul Primar Ion Georgescu.

Totodată credem în nevinovăția dumnealui și avem încredere că va trece peste aceste momente dificile și suntem convinși că își va relua activitatea la Primăria orașului Mioveni pentru că proiectele în derulare trebuie finalizate pentru comunitatea din Mioveni.

Considerăm decizia de excludere a dumnealui ca fiind una pripită și fără fundament la data adoptării”, a transmis PSD Mioveni într-o postare făcută pe Facebook.

#Organizația_PSD_MIOVENI s-a întrunit astăzi la ora 10.00 pentru a-și exprima susținerea totală față de Domnul Primar...

Publicată de PSD Mioveni pe Joi, 5 octombrie 2023

Citește și: Primarul din Mioveni a fost exclus din PSD, după ce a fost reținut de DNA pentru trafic de influență

Reamintim faptul că primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost reținut de DNA, sub acuzația de trafic de influență. Acesta ar fi luat mită 30.000 de euro pentru o angajare într-un spital.

Potrivit surselor Antena 3 CNN, primarul din Mioveni a fost prins în flagrant în timp ce restituia 10.000 de euro primiți avans, deoarece nu a rezolvat angajarea pe un post de conducere într-un spital.

Aceleași surse au declarat că flagrantul ar fi avut loc chiar în sediul Primăriei Mioveni.

×
Subiecte în articol: PSD Mioveni primar
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close