Antena 3 CNN Politică Victor Ponta: Revocarea lui Baconschi, "prea puţin şi prea târziu". Sper că funcţia lui nu va fi mită pentru trădători

Victor Ponta: Revocarea lui Baconschi, "prea puţin şi prea târziu". Sper că funcţia lui nu va fi mită pentru trădători

Victor Ponta: Revocarea lui Baconschi, "prea puţin şi prea târziu". Sper că funcţia lui nu va fi mită pentru trădători
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Ian 2012   •   14:53
Victor Ponta a declarat, în cadrul şedinţei extraordinare a Parlamentului, că revocarea lui Baconschi este prea puţin şi că speră ca funcţia lui să nu fie mită pentru trădători

"Dar sper că sunteţi conştient că este mult prea puţin şi mult prea târziu. Oamenii care se uită la noi aşteaptă soluţii pentru problemele lor, nu pentru problemele de imagine ale Guvernului sau pentru cele cauzate de lipsa de tact a unui ministru ajuns în funcţie pe criterii pe care nu are rost să le mai discutăm", a declarat liderul PSD, citat de Mediafax.

Ponta a adăugat că speră ca revocarea lui Baconschi să fie argumentată de activitatea acestuia ca ministru, şi nu "o ocazie în plus pentru a mai oferi o mită pentru cei care au trădat pentru a veni la putere".

Emil Boc a anunţat demiterea ministrului de Externe Teodor Baconschi. Anunţul a fost făcut în cadrul discursului susţinut de premier în şedinţa extraordinară a Parlamentului.  
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Teodor Baconschi PSD parlament
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close