Antena 3 CNN Actualitate Decanul UMF Cluj-Napoca confirmă prezenţa celor doi studenţi în avionul doborât în Ucraina: Suntem profund îndureraţi

Decanul UMF Cluj-Napoca confirmă prezenţa celor doi studenţi în avionul doborât în Ucraina: Suntem profund îndureraţi

Decanul UMF Cluj-Napoca confirmă prezenţa celor doi studenţi în avionul doborât în Ucraina: Suntem profund îndureraţi
18 Iul 2014   •   14:37

Decanul UMF Cluj-Napoca, prof. dr. Anca Buzoianu, a confirmat, pentru Antena 3, că doi studenţi ai Facultăţii de Medicină, de la secţia de limbă engleză, se aflau în avionul care s-a prăbuşit în estul Ucrainei.

"Am aflat cu multă tristeţe că doi studenţi de-ai noştri, de la secţia de limba engleză, au fost în avionul respectiv, mergând la un congres de cercetare ştiinţifică. Erau studenţi în anul 2, la programul de studiu Medicină în limba engleză", a declarat prof. dr. Anca Buzoianu.

Decanul le-a transmis rudelor celor doi studenţi că sunt cu tot sufletul alături de ei, în aceasta tragedie pe care o trăiesc.

"Toate gândurile noastre se îndreaptă către ei şi le dorim multă putere ca să treacă peste ceea ce au de trecut. Suntem profund îndureraţi de ceea ce s-a întâmplat", a mai spus decanul.

Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că, potrivit informaţiilor de până la acest moment, pe lista pasagerilor avionului aparţinând companiei Malaysian Airlines, care s-a prăbuşit în estul Ucrainei, se află şi numele unui român cu dublă cetăţenie.

Românul aflat în avionul prăbuşit era student în anul II la Universitatea de Medicină şi Farmacie Cluj şi călătorea cu o tânără cetăţean german, colegă de facultate.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close