Antena 3 CNN Actualitate Fiica cea mare a preşedintelui s-a căsătorit în secret. Bani de stat, pentru soţul Ioanei Băsescu

Fiica cea mare a preşedintelui s-a căsătorit în secret. Bani de stat, pentru soţul Ioanei Băsescu

Fiica cea mare a preşedintelui s-a căsătorit în secret. Bani de stat, pentru soţul Ioanei Băsescu
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    02 Iun 2014   •   09:34
Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu, s-a căsătorit duminică, la Azuga, cu avocatul Radu Pricop. Cununia civilă a avut loc în secret, la primăria din Azuga şi a fost oficiată de edilul din localitate, Constantin Samson. 

Conform mai multor surse, cei doi se cunosc de mai mulţi ani, dar formează un cuplat abia de un an de zile.

Preşedintele Traian Băsescu a fost prezent la ceremonie, alăturia de soţia sa, Maria, Băsescu, însă de la eveniment a lipsit sora Ioanei Băsescu, Elena.

Fiica cea mare a preşedintelui a mai fost căsătorită timp de trei ani cu Bodo, solistul formaţiei Proconsul. Cei doi s-au căsătorit în 2003, cununia civilă fiind oficiată chiar de Traian Băsescu, primar al Bucureştiului la acea vreme.
 
Numele noului soţ al Ioanei Băsescu a apărut în mass-media după ce a cumpărat drepturile litigioase pentru 90 de hectare de teren în comuna Ştefăneşti, de la foştii proprietari ai pământului. Şi în acest caz instanţa a decis suma pe care statul va trebui s-o plătească: 10 milioane de euro.

Procesele în acest dosar s-au judecat în mai puţin de un sfert din timpul alocat litigiilor de acest gen. 

×
Subiecte în articol: Ioana Basescu azuga
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close