Antena 3 CNN Actualitate Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de statul român. Cum a pus mâna pe pământul Brătienilor

Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de statul român. Cum a pus mâna pe pământul Brătienilor

Iubitul Ioanei Băsescu, despăgubit cu 10 milioane de euro de statul român. Cum a pus mâna pe pământul Brătienilor
de S.T.    |    03 Dec 2013   •   23:32
Iubitul Ioanei Băsescu va primi 10 milioane de euro despăgubire pentru 90 de hectare de teren care nici măcar nu-i aparţine. Este vorba despre un teren al familiei Brătienilor şi pentru care moştenitorii de drept s-au luptat câţiva ani în instanţă.

Mihai Gâdea a prezentat, marţi seară, la Antena 3, modul în care Radu Pricop, iubitul Ioanei Băsescu, a câştigat despăgubiri din partea Agenţiei Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor.

Din 2007, urmaşa Brătienilor s-au luptat în instanţă pentru recuperarea averii. În 2011 însă, a cesionat dreptul asupra terenului lui Radu Petru Pricop, actualul iubit al Ioanei Băsescu şi unui om de afaceri argeşean. Iar aceştia au reuşit în numai un an să câştige toate procesele cu statul şi să primească dreptul la despăgubiri de 10 milioane de euro.


Statul român are cinci ani la dispoziţie să strângă bani de la contribuabili şi să-i plătească iubitului Ioanei Băsescu despăgubirea în valoare de 10 milioane de euro.

Urmăreşte AICI înregistrarea integrală a emisiunii "Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea".

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Radu Pricop
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close