Antena 3 CNN Actualitate La ordinea zilei - Bogdan Chirieac: Băsescu nu a optat în mod întâmplător pentru reşedinţa de la Scroviştea

La ordinea zilei - Bogdan Chirieac: Băsescu nu a optat în mod întâmplător pentru reşedinţa de la Scroviştea

La ordinea zilei - Bogdan Chirieac: Băsescu nu a optat în mod întâmplător pentru reşedinţa de la Scroviştea
30 Mar 2015   •   19:37

Jurnalistul DCNews Bogdan Chirieac a comentat, în ediţia de luni seară a emisiunii "La ordinea zilei", mutarea provizorie a fostului preşedinte Traian Băsescu la Scroviştea, aşa cum Antena 3 a dezvăluit încă de săptămâna trecută.

"Pentru Traian Băsescu, desprinderea de Cotroceni este o traumă majoră", a spus Bogdan Chirieac, la Antena 3, care subliniază că fostul preşedinte a împins la maxim şederea în Palatul Cotroceni, "deşi alegerile au fost în 16 noiembrie iar predarea puterii a fost în 21 decembrie".

"În mod normal, Băsescu avea tot timpul să îşi rezolve situaţia locativă", a mai spus Chirieac.

Bogdan Chirieac a subliniat că Băsescu nu a optat în mod întâmplător pentru Palatul de la Scroviştea.

"Faptul că el se află în continuare într-o reşedinţă a foştilor preşedinţi, unde nu l-a lăsat pe domnul Iliescu să mai petreacă câte o săptămână, arată un nivel de agitaţie psihică a lui Traian Băsescu", a mai spus Chirieac.

Mihai Gâdea a prezentat, joi, în premieră la "Sinteza Zilei", mai multe fotografii cu Traian Băsescu, pe domeniul de la Scroviştea.

Complexul de la Scroviştea este destinat doar preşedinţilor. Aflat la aproximativ 30 de kilometri de Bucureşti, complexul are 4 vile de protocol şi 2.500 de hectare de pădure. Aflat în proprietatea Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS), Scroviştea a fost dat Administraţiei Prezidenţiale.

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close