Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, demonstraţie în direct a dosarului Telepatia: O fi doamna Camelia Bogdan un Usain Bolt al cititului

Mircea Badea, demonstraţie în direct a dosarului Telepatia: O fi doamna Camelia Bogdan un Usain Bolt al cititului

Mircea Badea, demonstraţie în direct a dosarului Telepatia: O fi doamna Camelia Bogdan un Usain Bolt al cititului
24 Oct 2014   •   08:20

Dosarul Telepatia a fost adus aseară în emisiunea lui Mircea Badea. Este vorba despre 50 de volume cu mii de pagini fiecare. Astfel, Mircea Badea a demonstrat încă odată că judecătoarea Camelia Bogdan nu avea cum să citească în câteva ore un dosar de sute de mii de pagini.

"Dumneavoastră aţi mai văzut aşa ceva? Poate se rupe masa. Pe bune. Poate se rupe masa în direct. Acesta este dosarul Telepatia.  Faceţi cunoştinţă cu el. Dosarul Telepatia, telespectatorii noştri. Telespectatorii noştri, dosarul Telepatia", a făcut Badea prezentările.

"Acesta este dosarul Telepatia. El are undeva la un 48 de dosare. Nu ştiu să vă spun chiar exact. Ceva de genul 48. Că or fi de fapt 46, că or fi 52. Cine mai ştie să spună exact. Dosarele pe care le vedeţi sunt cele luate în calcul de instanţă. Astea toate de aici. Mai lipsesc 40 de dosare pe care instanţa nu le-a considerat ca fiind trebuincioase. Ştiţi la ce se refereau celelelte 40 de dosare? La celelalte 40 de privatizări făcute exact, exact, dar identic, dar la fel. Exact ca privatizarea ICA. Pentru că era o lege. Era o lege despre privatizare cu o anumită metodă. Niciuna dintre celelalte privatizări nu a avut niciun fel de problemă din punctul de vedere al justiţiei. Doar ICA", a continuat Badea.

Mircea Badea s-a întrebat cum a reuşit judecătoarea Camelia Bogdan să citească întregul dosar Telepatia în doar câteva ore, având în vedere că a dat un verdict în acest caz chiar din prima ei zi de muncă la Curtea de Apel.

"Cum poate, în prima zi de muncă la Curtea de Apel, să studieze aceste dosare şi să-şi facă şi un rezumat pe hârtiuţă şi să vină direct să zică: suma cutare, asta are asta n-are, hai care te urduieşti. Cum aşa ceva? (...) Întrebarea mea e asta: Cum reuşeşte un om de la ora 8 pana pe la ora 1 să parcurgă cât de cât această materie şi să scrie şi pe o listuţă cu care să vina să zică: eu decid. Domle' e o întrebare logică? Deci, cu siguranţă avem şi supraoameni", a mai spus Badea.

Vezi faza integrală din "În gura presei" în video de mai jos



×
Subiecte în articol: Mircea Badea dosarul telepatia
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close