Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu, după validarea candidaturii sale la europarlamentare: Azi şi mâine sunt foarte mulţumit şi împăcat

Mircea Diaconu, după validarea candidaturii sale la europarlamentare: Azi şi mâine sunt foarte mulţumit şi împăcat

Mircea Diaconu, după validarea candidaturii sale la europarlamentare: Azi şi mâine sunt foarte mulţumit şi împăcat
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Apr 2014   •   16:45

Mircea Diaconu a declarat, după decizia Tribunalului Bucureşti de a-i valida candidatura la europarlamentare, că "în mod sigur" această decizie, care nu este definitivă, va fi atacată de "o doamnă de la ANI cu multă energie". "Va fi foarte clar un recurs. În mod sigur. Am văzut energia pe care o avea reprezentanta ANI", a spus acesta, adăugând că oricine poate face recurs. Diaconu a precizat că în cauză sunt deja doi intervenienţi: o reprezentantă a ANI şi un alt cetăţean.

Diaconu a afirmat că decizia magistraţilor în bucură, drept pentru care "azi şi mâine sunt foarte mulţumit şi împăcat", pentru ca poimâine (luni - n.r.) să se reîntoarcă pe treptele tribunalului şi să aştepte răbdător "până la capăt".

"Sunt deja 3 hotărâri egale în favoarea candidaturii mele, şi a nevinovăţiei mele că, până la urmă, despre asta este vorba. Despre Diaconu nu are nicio culpă, spune Curtea Supremă în decizia din 2011 şi Curtea de Apel din 2011, şi Tribunalul Bucureşti în decizia din 1 aprilie. Diaconu nu are nicio culpă în incompatibilitate şi nu poate fi sancţionat. Aşa scrie acolo. Şi totuşi, de doi ani, toată lumea, unde apare numele meu, mă sancţionează, mă împinge, mă umileşte. Despre asta a fost vorba", a declarat Mircea Diaconu într-o intervenţie telefonică la Antena 3.


×
Subiecte în articol: alegeri europarlamentare
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close