Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică: Sunt bou sau prost! Cu politica văd că nu mă mai descurc

Mugur Ciuvică: Sunt bou sau prost! Cu politica văd că nu mă mai descurc

Mugur Ciuvică: Sunt bou sau prost! Cu politica văd că nu mă mai descurc
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    03 Apr 2013   •   23:53

Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice (GIP), s-a declarat, miercuri seară, depăşit de situaţia actuală din ţară, spunând că este "bou" sau "prost", pentru că el nu mai înţelege nimic.

"Sunt sau bou, sau prost. Dacă nu înţeleg ce se întâmplă. Nimic. Poate vorbiţi cu domnul Capatos, să îmi puneţi o pilă să mă cheme la el la emisiune. Cu vreo Cruduţa de asta poate mă descurc, cu politica văd că nu mă mai descurc. Efectiv, nu înţeleg ce se întâmplă", a spus amuzat Mugur Ciuvică, miercuri seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

Şeful GIP făcea referire la actuala situaţie socio-politică din ţară, respectiv nominalizările pentru şefia Parchetelor şi situaţia creată în jurul acestui subiect.


Ministrul interimar al Justiţiei, Victor Ponta, a propus-o, miercuri, pe Laura Codruţa Kovesi pentru funcţia de procuror-şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), iar pe Tiberiu Niţu ca procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Potrivit calendarului CSM, candidaţii la funcţiile de conducere din cadrul Ministerului Public vor fi intervievaţi la sfârşitul lunii mai, stabilit miercuri de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM).

Ponta se gândeşte să sesizeze CC în cazul calendarului CSM pentru procurori

Propunerile au fost transmise, miercuri, de premierul Victor Ponta, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, către Consiliul Superior al Magistraturii, după ce, marţi, Ponta declara că procurorul general şi şeful DNA vor fi selectaţi în urma unei proceduri care va fi condusă de viitorul ministru al Justiţiei.

Ministrul Ponta: Am nominalizat-o pe Kovesi pe baza convingerilor mele. Am scos Justiţia de sub monopolul lui Morar. USL nu se rupe







×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close