Antena 3 CNN Actualitate Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini. Nimeni nu a reuşit să rezolve problema câinilor

Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini. Nimeni nu a reuşit să rezolve problema câinilor

Ponta: E cumplit ca un copil să fie omorât de câini. Nimeni nu a reuşit să rezolve problema câinilor
de M.T.    |    02 Sep 2013   •   17:42

E cumplit ca un copil să fie omorât de câini, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că, din păcate, problema nu a putut fi rezolvată de nimeni în ultimii 20 de ani.

„Am văzut această tragedie şi mi se pare un lucru cumplit. Sunt convins că la nivelul Primăriei Capitalei şi al primăriilor de sector o să se discute", a spus Ponta.

Primul ministru a precizat că problema câinilor comunitari reprezintă o mare problemă şi că autorităţile locale trebuie sprijinite pentru a găsi soluţii eficiente.

„Bineînţeles că reprezintă o mare problemă. Trebuie sprijnite autorităţile locale pentru soluţii eficiente. Din păcate, în 20 de ani, nu a reuşit nimeni să rezolve cu adevărat această problemă extrem de serioasă. Nimeni nu a reuşit să găsească o soluţie eficientă. Oricine vine cu o soluţie are tot sprijinul nostru", a afirmat Ponta.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în Parcul Tei, din Sectorul 2, iar fratele acestuia, de şase ani, a fost muşcat de un picior, dar a reuşit să fugă şi să-şi anunţe bunica.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta caini maidanezi
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close