Antena 3 CNN Actualitate Punctul de Întâlnire: Udrea-Cocoş, cuplul ghiulea de piciorul lui Traian Băsescu

Punctul de Întâlnire: Udrea-Cocoş, cuplul ghiulea de piciorul lui Traian Băsescu

Punctul de Întâlnire: Udrea-Cocoş, cuplul ghiulea de piciorul lui Traian Băsescu
23 Noi 2014   •   19:30

Radu Tudor a arătat, duminică, la "Punctul de Întâlnire", câteva dintre cele mai importante aspecte ce trebuie reţinute în legătură cu afacerile cuplului Udrea-Cocoş, prezentate în repetate rânduri de către jurnalistul Oana Stancu, la "Exces de putere", de la Antena 3.

"În ultimii 10 ani ai regimului Basescu, au fost acordate despăgubiri controversate prin ANRP, în valoare de peste 1 miliard de euro. Cel mai important beneficiar a fost Gheorghe Stelian, zis Stelu, un intermediar al lui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, protejata lui Băsescu. În toţi aceşti ani, Băsescu a păcălit lumea cu "anticorupţia", protejaţii săi făcând sute de milioane de euro în cel mai dubios mod cu putinţă", a arătat Radu Tudor.

"Pentru că Basescu mai are 28 de zile ca preşedinte, DNA s-a decis în al 13-lea ceas să ancheteze ceea ce Antena 3 dovedeşte de ani de zile: legăturile cuplului Udrea-Cocoş cu tot soiul de interlopi şi afacerişti puşcăriabili. DNA abia acum demonstrează că zeci de milioane de euro din drepturi litigioase au fost obţinute de politicieni şi oameni de afaceri corupţi protejaţi de Alina Bica, şefa DIICOT", a mai spus Radu Tudor.

"Acest dosar (al retrocedărilor ilegale - n.r.)  este dovada că justiţia în perioada lui Traian Băsescu nu a fost nici pe departe independentă", a declarat Oana Stancu, invitată în emisiune.


×
Subiecte în articol: radu tudor oana stancu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close