Antena 3 CNN Actualitate Ritli: Eu, ca ministru, şi UDMR am susţinut necesitatea ca Arafat să fie în echipa ministerială

Ritli: Eu, ca ministru, şi UDMR am susţinut necesitatea ca Arafat să fie în echipa ministerială

Ritli: Eu, ca ministru, şi UDMR am susţinut necesitatea ca Arafat să fie în echipa ministerială
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    17 Ian 2012   •   15:57

Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, a declarat, marţi, că atât el, în calitate de ministru, cât şi UDMR, au susţinut necesitatea ca Raed Arafat sa facă parte din echipa ministerială.

"Atât eu, cât şi UDMR, am susţinut necesitatea ca domnul Raed Arafat să facă parte din echipa ministerială", a spus Ritli.

Demnitarul a mai spus că Andrei Georgescu a eliberat funcţia de subsecretar de stat.

"Doctorul Adrian Georgescu a eliberat funcţia de subsecretar de stat, în urma consultărilor cu prim-ministrul şi preşedintele. UDMR a luat decizia ca Raed Arafat sa revină în funcţia de subcretar de stat", a mai adăuagt ministrul.

Ritli i-a mulţumit lui Georgescu pentru activitatea sa şi a subliniat că Arafat are o experienţă deosebită în sistemul de urgenţă.

Raed Arafat a revenit în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat la o săptămână după ce demisionat din funcţie în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Raed Arafat, renumit subsecretar de stat, a declarat, marţi, că a fost şocat de susţinerea şi încrederea pe care populaţia o are în el, iar ce s-a întâmplat în ultimele zile, după plecarea lui din Ministerul Sănătăţii, i-a arătat că lumea are încredere în sistemul de urgenţă actual.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close