Antena 3 CNN Actualitate Traian Berbeceanu: Stau după gratii în baza unui dosar "fabricat". Nu am acceptat să tac

Traian Berbeceanu: Stau după gratii în baza unui dosar "fabricat". Nu am acceptat să tac

Traian Berbeceanu: Stau după gratii în baza unui dosar "fabricat". Nu am acceptat să tac
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    04 Noi 2013   •   17:30

Alessandra Stoicescu, moderatoarea emisiunii "100 de Minute", alături de avocatul Sergiu Andon, deputatul Petre Roman, analistul economic Ilie Şerbănescu şi Dumitru Coarnă, vicepreşedinte SNPPC, au întors pe toate feţele cazul poliţistului Traian Berbeceanu, eroul pentru care oamenii ies în stradă.

Peste 180 de persoane au participat la două mitinguri pentru susţinerea lui Traian Berbeceanu, în Huneoara şi Alba Iulia

Fostul şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, acuzat că a sprijinit o grupare suspectată de evaziune fiscală cu produse petroliere, a fost arestat preventiv în 24 octombrie, printr-o decizie luată de Curtea de Apel Alba Iulia, la propunerea procurorilor DIICOT.

Vedeţi motivarea arestării în cazul lui Traian Berbeceanu

Alessandra Stoicescu a prezentat în exclusivitate scrisoarea pe care Traian Berbeceanu a scris-o din arest.

Cine conduce România?

Cine conduce această ţară în care un ofiţer superior al Poliţiei Române este reţinut şi arestat nevinovat?... această ţară în care familia îmi este umilită şi hărţuită zi de zi?... această ţară în care o echipă de elită a Poliţiei Române este "pusă la zid" pentru singurul motiv că au servit cu abnegaţie şi sacrificii deosebite, o societate aproape inertă?

Stau după gratii în baza unui dosar "fabricat", în baza unor vinovăţii inventate!

Sunt luat de lângă familia mea minunată, pentru simplul fapt că nu am acceptat să tac, că nu am vrut să fiu "unul de-al lor"!
Sunt ţinut departe de echipa mea de profesionişti desăvârşiţi, pentru vina de a fi uniţi, puternici, neînduplecaţi... pentru că avem notorietate şi autoritate!

În România zilelor noastre, NOTORIETATEA şi AUTORITATEA au fost transformate din virtuţi, în temeiuri de arestare!

Nu mă mai interesează nicio sentinţă, în aceste momente cumplite!... singurul VERDICT care mă poate afecta este acela dat de oamenii pe care i-am servit 20 de ani, de colegii şi familia mea, de societatea civilă... iar dacă aceştia au hotărât să mă condamne mă supun necondiţionat, mă resemnez... dar atunci când scap de aici îmi izgonesc copilul într-o ţară normală! Măcar el să trăiască liniştit!
Iar dacă cei care contează pentru mine au încredere şi mă susţin, indiferent de riscuri şi greutăţi mă voi lupta până la capăt.
Din Arestul IPJ Alba, vă salut cu drag!

03.11.2013                                          cms.şef Traian Berbeceanu

Gabriela Berbeceanu, soţia comisarului Berbeceanu, a intervenit telefonic în cadrul emisiunii "100 de Minute", unde a vorbit despre situaţia soţului său.

Potrivit acesteia, Traian Berbeceanu a fost luat din arestul Poliţiei Alba şi adus la Bucureşti.

"Cel mai mult pentru el contează familia, dar vreau să vă spun că soţul meu astăzi a fost dus la Bucureşti. A fost reţinut acolo în condiţiile în care, din câte ştiu eu,  dosarul nu este înregistrat la Bucureşti. A fost oprit acolo. Este fără medicamente, fără haine şi fără bani. Nu-mi explic această situaţie", a spus Gabriela Berbeceanu, luni seară, la Antena 3.


Citeşte şi:

Soţia lui Traian Berbeceanu: "Suntem încrezători că, până la urmă, adevărul va ieşi la suprafaţă"

Vezi AICI înregistrarea integrală a emisiunii "100 de minute cu Alessandra Stoicescu".

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close