Antena 3 CNN Show Miracol de Crăciun: Viorel Lis şi-a revenit şi a petrecut la cazino! Imaginile au fost făcute publice chiar de către soţia sa, Oana

Miracol de Crăciun: Viorel Lis şi-a revenit şi a petrecut la cazino! Imaginile au fost făcute publice chiar de către soţia sa, Oana

Oana Lis a publicat o fotografie cu Viorel Lis, în timp ce se afla la cazinou, jucând păcănele. Imaginea a stârnit zeci de reacții în rândul urmăritorilor de pe rețelele de socializare.

Miracol de Crăciun: Viorel Lis şi-a revenit şi a petrecut la cazino! Imaginile au fost făcute publice chiar de către soţia sa, Oana
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    29 Dec 2023   •   22:47

Acum ceva timp, fostul edil al Capitalei, Viorel Lis, a avut mari probleme de sănătate, fiind internat în stare gravă la spital.

În prezent, Viorel Lis se simte mai bine, iar drept dovadă stau imaginile publicate chiar de soția lui, Oana.

Mai precis, vedeta a postat o imagine cu soțul ei, care acum, la final de an, a mers într-o sală cu jocuri de noroc, acolo unde s-a jucat la aparate, lucru care fără îndoială i-a adus zâmbetul pe buze, măcar pentru un moment, fostului edil al Capitalei.

Citește și: Oana Lis a fost diagnosticată cu cancer! Soția lui Viorel Lis s-a operat în mare secret: "Mi s-a părut ceva ciudat"

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară.  

”Doar aparatele îl mai țin în viață/ Te vaiți că nu ai bani de medicamente pentru Viorel, medicamentul cel mai bun: păcănelele, pe aparat o să moară/ Dacă acolo se simte bine și se relaxează de ce nu!/ Și daca îi plac păcănele vă sărăcește pe voi? Orice ar face el a fost, este și va fi în toate, unde scrii numele lui apare, daca scrieți numele vostru apare pe undeva?/ A intrat pensia?”, sunt doar câteva dintre reacțiile la postarea publicată de Oana Lis.

 

×
Subiecte în articol: Viorel Lis Oana Lis pacanele
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close