Antena 3 CNN Show Showbiz Adevărul despre depresia Ancăi Pandrea. Ce s-a întâmplat în cele două zile în care nimeni nu a știut nimic de ea

Adevărul despre depresia Ancăi Pandrea. Ce s-a întâmplat în cele două zile în care nimeni nu a știut nimic de ea

Adevărul despre depresia Ancăi Pandrea. Ce s-a întâmplat în cele două zile în care nimeni nu a știut nimic de ea
02 Mar 2017   •   14:10

Actrița Anca Pandrea a împlinit 71 de ani pe 16 februarie, aniversare pe care a petrecut-o cu tort și șampanie lângă mormântul regretatului Iurie Darie. Anca Pandrea a fost înconjurată de prieteni și după câteva ore a mutat „petrecerea” acasă. După ce a rămas singură acasă, timp de două zile, actrița nu a mai dat niciun semn și nu a mai răspuns la telefoane.

Toți au crezut că este vorba despre o depresie puternică, însă Anca Pandrea a suferit doar o epuizare fizică, scrie ziarulring.ro.

„Mă simt bine acum, am fost doar foarte obosită după ce am împărțit pentru Iura la cimitir. Timp de două zile n-am simțit nevoia să vorbesc cu cineva, așa că am dus telefoanele mobile în altă cameră și le-am lăsat să sune. S-au panicat toți prietenii, au crezut că mi s-a întâmplat ceva. În rest, îmi iau tratamentul, țin regimul alimentar prescris de medic și sunt în regulă, n-am mai ajuns la camera de gardă, Doamne ferește”, ne-a declarat Anca Pandrea.
 

×
Subiecte în articol: Anca Pandrea Iurie Darie
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close