Antena 3 CNN Show Tabloid Fosta noră a Ilenei Ciuculete, acuzații dure la adresa artistei: "I-a promis lui Mugurel că îi dă o casă dacă bagă divorț"

Fosta noră a Ilenei Ciuculete, acuzații dure la adresa artistei: "I-a promis lui Mugurel că îi dă o casă dacă bagă divorț"

Fosta noră a Ilenei Ciuculete, acuzații dure la adresa artistei: "I-a promis lui Mugurel că îi dă o casă dacă bagă divorț"
07 Mai 2017   •   11:46

Familia Ilenei Ciuculete nu are linişte după moartea regretatei cântăreţe de muzică populară. Fosta noră a artistei a acuzat-o pe aceasta că i-a distrus mariajul cu fiul cel mare al său. Mai mult, fosta soţie a lui Mugurel Sfetcu a făcut declaraţii acide la adresa vedetei.

Cerasela, prima fosta soţie a lui Mugurel Sfetcu, a acuzat în cadrul unui interviu că Ileana Ciuculete a făcut în aşa fel încât să pună capăt căsniciei cu artistul. 

"Ileana i-a promis marea cu sarea, că îi dă o casă dacă bagă divorţ. Se vede că l-a lăsat pe drumuri, nu l-a lăsat să-şi refacă viaţa. Când ne-am făcut nunta nu a venit, nu ne-a trimis nimic, nu ne-a felicitat, dar l-a păcălit şi l-a lăsat pe drumuri. El este un băiat deosebit, nu m-a bătut, nu m-a agresat. Este un băiat deosebit şi el şi fratele lui şi tatăl lui", a declarat Cerasela într-o emisiune tv, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Ileana Ciuculete nora divort
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close