Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Higuain visează să-i calce pe urme lui Maradona: „Vreau Cupa Mondială şi titlul cu Napoli”

Higuain visează să-i calce pe urme lui Maradona: „Vreau Cupa Mondială şi titlul cu Napoli”

Higuain visează să-i calce pe urme lui Maradona: „Vreau Cupa Mondială şi titlul cu Napoli”
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    12 Feb 2014   •   17:31

Gonzalo Higuain îşi doreşte să-i calce pe urme lui Diego Maradona şi să reuşească cucerirea Cupei Mondiale cu Argentina şi a titlului de campion al Italiei cu Napoli.

„Este un moment important pentru mine şi pentru cariera mea. Sunt deja opt ani de când joc la cel mai înalt nivel. Mă simt bine din punct de vedere fizic şi mă simt excelent la echipa de club”, a spus Higuain, într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

„Vrem să câştigăm un trofeu şi credem că putem lupta pe trei fronturi. Ştim că este dificil, dar noi credem că putem să o facem, a adăugat fostul atacant al lui Real Madrid, referindu-se la faptul că Napoli este încă în cursă pentru titlul din Serie A, Cupa Italiei şi Europa League.

Cu toate acestea, şansele de a aduce primul Scudetto lângă Vezuviu după 24 de ani sunt destul de mici, liderul Juventus având un avantaj important în clasament.

„Cât timp sunt încă şanse matematice, noi credem în Scudetto, credem că putem câştiga. Va fi dificil, pentru că Juventus şi Roma sunt echipe foarte bune, dar nu vom renunţa”, a spus argentinianul.

„Vreau să reuşesc ceea ce a făcut Maradona, vreau să câştig Cupa Mondială şi titlul în Italia cu Napoli. El a triumfat în 1986, în Mexic, apoi a câştigat Scudetto cu napoli. Dacă voi putea să o fac şi eu, va fi un vis devenit realitate”, a încheiat Higuain.

La Cupa Mondială din Brazilia, naţionala Argentinei face parte din grupa F, alături de Bosnia, Iran şi Nigeria.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Elena Lasconi și-a anunțat candidatura la șefia USR și la prezidențiale
x close