Antena 3 CNN Sport Un bărbat a strâns peste 36.000 £ pentru o fetiță jignită de sute de persoane după un moment petrecut la EURO 2020

Un bărbat a strâns peste 36.000 £ pentru o fetiță jignită de sute de persoane după un moment petrecut la EURO 2020

Un bărbat din Țara Galilor a strâns 36.000 de lire pentru o fetiță de origine germană care a fost surprinsă plângând după ce echipa națională de fotbal a Germaniei a pierdut în fața Angliei în optimile Euro 2020.

Un bărbat a strâns peste 36.000 £ pentru o fetiță jignită de sute de persoane după un moment petrecut la EURO 2020
Sursa foto: Ph_Towncrier / Tweeter
de Viorel Aydan Cioroi    |    07 Iul 2021   •   16:14

După apariția imaginilor cu fetița care plângea, după ce echipa Germaniei a pierdut în fața echipei Angliei, în optimile Campionatului European de Fotbal EURO2020, în urma sutelor de reacții jignitoare, un bărbat din Țara Galilor a organizat o străngere de fonduri online, pentru a-i cumpăra fetiței un mic cadou, dorind să îi demonstra acesteia că ”nu toți britanicii sunt groaznici”, conform BBC.

Inițial bărbatul țintea o sumă de maximul 500 de lire sterline, însă oamenii au donat peste 36.000 de mii de lire. După ce bărbatul a reușit să contacteze părinții fetei, Joel Hughes a anunțat că banii strânși vor fi donați către UNICEF.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 "Am dori ca identitatea noastră să rămână privată, însă am vrea să vă mulțumim tuturor pentru susținerea extraordinară. Fiica noastră ar vrea să vă ceară ca donațiile să meargă la UNICEF, știind că bunătatea voastra va face mult bine", declară părinții fetei, într-o postare pe pagina strângerii de fonduri

Joel Hughes se declară ”mai mult decât recunoscător ” susținătorilor campaniei, conform unei postări de pe pagina campaniei.

×
Subiecte în articol: Euro 2020 bullying fetita Germania donatii
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close