Antena 3 CNN Sport Fiul lui Ion Țiriac, replică dură pentru Serena Williams, după suspendarea Simonei Halep: "Sunt steroizi și suplimente interzise"

Fiul lui Ion Țiriac, replică dură pentru Serena Williams, după suspendarea Simonei Halep: "Sunt steroizi și suplimente interzise"

Fiul lui Ion Țiriac a avut o replică dură pentru Serena Williams și i-a amintit că a avut scutire pentru a folosi substanțe dopante, după ce jucătoarea a început să o atace pe Simona Halep.

Fiul lui Ion Țiriac, replică dură pentru Serena Williams, după suspendarea Simonei Halep: "Sunt steroizi și suplimente interzise"
Sursa foto: Alex Țiriac Instagram | Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Sep 2023   •   11:24

Serena Williams a fost cea mai vehementă jucătoare după ce Simona Halep a fost suspendată pentru o perioadă de patru ani.

Americanca a postat un mesaj în care a făcut referire la finala turneului de la Wimbledon, din 2019, când Halep a cucerit prestigiosul trofeu.

"Opt este o cifră mai bună", a scris Serena Williams, pe Twitter.

Și soțul sportivei a avut un comentariu ironic. Acesta a postat o fotografie cu el în lojă, în timp ce poartă un tricou pe care scrie D.A.R.E, un acronim pentru educație privind rezistența la abuzul de droguri.

Citește și: Nadia Comăneci, mesaj emoționant pentru Simona Halep, după suspedarea de patru ani: "O iubim cu toții și cred că are putere să revină"

În apărarea Simonei a sărit, pe lângă multe alte voci, și fiul lui Ion Țiriac.

Afaceristul a publicat fișa mediacală a Serenei Williams, din care reiese că americanca a folosit substanțe interzise, pentru care a primit derogare din partea WADA.

Informațiile au fost dezvăluite prima dată în 2016, la Jocurile Olipice de la Rio, atunci când hackerii ruși au spart bazele de date ale  Agenției Mondiale Anti-Doping.

Astfel, Alexandru Ion Țiriac i-a amintit Serenei Williams că a avut scutire pentru a se dopa.

"Ca să fie clar, toate sunt «excepții speciale», date timp de zeci de ani aceluiași individ. Aceștia sunt steroizi și alte suplimente hormonale interzise! Ce fac ele pentru un sportiv?

Voi traduce efectul lor medical: antiinflamator, îmbunătățirea performanței, reduce oboseala, recuperare rapidă, crește puterea și rezistența, elimină durerea.

Dacă vrem să discutăm despre numere, înainte să te întrebi despre numărul 8, haideți să ne întrebăm despre toate numerele de la 1 la 23, «campioano»” (n.r. - 23, numărul turneelor majore cucerite de Serena)", a scris fiul lui Ion Țiriac, pe Instagram.

Simona Halep a anunțat că va face toate demersurile pentru a-și demonstra nevinovăția.

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close