Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Din lac în puț: Costel Pantilimon a plecat de la Sunderland. ”Mă voi lupta pentru postul meu”

Din lac în puț: Costel Pantilimon a plecat de la Sunderland. ”Mă voi lupta pentru postul meu”

Din lac în puț: Costel Pantilimon a plecat de la Sunderland. ”Mă voi lupta pentru postul meu”
Sursa foto: Foto: Facebook Sunderland
20 Ian 2016   •   15:06

Costel Pantilimon a părăsit clubul Sunderland, unde devenise a treia alegere de portar, însă nici la noua formație, care este mai bine clasată în Premier League, nu va fi titular. Pantilimon a semnat un contract pe trei sezoane și jumătate cu Watford, unde va fi rezerva lui Heurelho Gomez. 

„Nu avem nevoie de un portar să-l înlocuim pe Heurelho Gomez, el este extraordinar, dar vrem jucători care să poate acoperi postul”, a declarat managerul grupării Watford, Quique Sanchez Flores.

Pantilimon a afirmat că Watford este alegerea potrivită pentru el: „Îmi place managerul, îmi plac jucătorii şi cred că am făcut o alegere bună. Îl cunosc bine pe Gomes, este un om minunat, dar voi lupta pentru postul meu”.

În vârstă de 28 de ani, Pantilimon juca la Sunderland din vara anului 2014, el evoluând în 49 de meciuri. Portarul român a fost titular în prima parte a campionatului, dar apoi a ajuns a treia variantă la Sunderland după englezul Jordan Pickford şi italianul Vito Mannone.

După disputarea a 22 de etape din Premier League, Watford se află pe locul 12 în clasament, cu 29 de puncte, în timp ce Sunderland este pe 19, cu 18 puncte.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close