Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Gattuso riscă să fie suspendat după ce a sărit să-l bată pe antrenorul Joe Jordan

Gattuso riscă să fie suspendat după ce a sărit să-l bată pe antrenorul Joe Jordan

Gattuso riscă să fie suspendat după ce a sărit să-l bată pe antrenorul Joe Jordan
Sursa foto: Foto: klikfc.com
16 Feb 2011   •   18:39

Gennaro Gattuso s-ar putea alege cu o suspendare lungă din partea UEFA, în urma incidentelor din timpul şi de după încheierea meciului cu Tottenham Hotspur, informează The Daily Telegraph.

În timpul întâlnirii dintre AC Milan şi Tottenham Hotspur, pierdut, pe San Siro, cu scorul de 0 la 1 de echipa milaneză, mijlocaşul italian s-a manifestat foarte nervos şi a avut mai multe ieşiri sancţionabile de către UEFA:

Cele mai grave abateri ale campionului mondial din 2006 au fost reprezentate de conflictul cu antrenorul secund al lui Tottenham, Joe Jordan. Primul moment, neobservat de arbitru, a apărut în repriza secundă, când Gattuso a avut un schimb încins de replici pe marginea terenului cu tehnicianul englez, după care l-a şi împins pe acesta.

La finalul meciului, conflictul a escaladat, italianul încercând chiar să-l lovească pe antrenor cu capul, fiind îndepărtat rapid de Van der Vaart. Gattuso a continuat nervos şi a încercat să mai lovească un jucător, declanşând o ciocnire între mai mulţi oameni.

În urma incidentelor, mijlocaşul lui Milan şi-a cerut scuze pentru gestul său, spunând că şi-a lăsat nervii să preia controlul şi îşi asumă responsabilitatea pentru gestul său spunând că nu există scuze pentru ceea ce a făcut.

 

×
Subiecte în articol: bătaie AC Milan Tottenham Hotspur
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close