Antena 3 CNN Sport Fotbal extern S-au civilizat peste noapte. Ungurii vor să le răspundă steliştilor cu o poză cu Marian Cozma

S-au civilizat peste noapte. Ungurii vor să le răspundă steliştilor cu o poză cu Marian Cozma

S-au civilizat peste noapte. Ungurii vor să le răspundă steliştilor cu o poză cu Marian Cozma
Sursa foto: steaua ujpest
22 Iul 2009   •   19:31

Atunci când toată lumea aştepta un răspuns violent din partea fanilor lui Ujpest la bannerul afişat de Peluza Sud din Ghencea, veste surpiză din Ungaria! Ei au decis acum să le dea o palmă morală steliştilor, afişând la meciul retur din turul II al Europa League un banner mare cu o poză a handbalistului mort la Veszprem, Marian Cozma.

Fanii maghiari au intrat în România cu scandal şi au aruncat în cetăţeni cu cutii de bere, afişând totodată un banner care contravine chiar şi articolului 1 din Constituţia României, dar acum se pare că vor să dea românilor o lecţie de civilizaţie.

Oficialii clubului FC Ujpest şi jurnaliştii maghiari s-au arătat în egală măsură şocaţi de bannerul steliştilor, care adapta un banc şi suna astfel: "Cât poate ţine femeia maghiară rahatul în ea? 9 luni." Se anunţau deja bătăi dure pe străzile Ungariei între suporterii stelişti şi ultraşii violeţi scandalizaţi de insultă. Fanii maghiari au vorbit chiar despre şansa pe care au avut-o deoarece românii vin cu autocarele, acest lucru făcându-i mai vulnerabili.

Amintindu-şi de calea ce bună, însă, aceştia s-au decis să le dea o lecţie românilor, amintind cum au onorat memoria lui Marian Cozma. Handbalistul, pivot foarte bun al echipei Veszprem, era un jucător foarte iubit în Ungaria, iar opinia publică a fost aproape de familia acestuia după ce un grup de interlopi locali de etnie rromă l-au ucis cu o lovitură de cuţit în inimă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close