Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Transfer de milioane de euro pentru un român. Se va bate cu Messi și cu Ronaldo

Transfer de milioane de euro pentru un român. Se va bate cu Messi și cu Ronaldo

Transfer de milioane de euro pentru un român. Se va bate cu Messi și cu Ronaldo
20 Iul 2016   •   20:05

Telenovela mutarii lui Florin Andone in La Liga pare tot mai aproape de final. Spaniolii anunta ca romanul a batut palma cu viitoarea echipa si va semna un contract pe 5 ani, urmand sa fie prezentat oficial, scrie sport.ro.

Florin Andone a lipsit in ultimele doua zile de la antrenamentele Cordobei, iar jurnalistii spanioli au spus ca acest lucru se datoreaza faptului ca romanul se afla in negocieri avansate pentru transferul la Deportivo La Coruna.

Iar lucrurile par sa intre in linie dreapta pentru atacantul roman, care a jucat 89 de minute pentru echipa nationala la UEFA EURO 2016™. 

Andone, care si-a fortat si el plecarea de la Cordoba in aceasta vara, transmitandu-le sefilor formatiei andaluze ca vrea sa faca pasul catre La Liga, s-a inteles cu viitoarea sa formatie, urmand sa fie protagonistul unei mutari de peste 4 milioane de euro.

Publicatiile spaniole El Desmarque si La Voz de Galicia noteaza ca Andone urmeaza sa faca jonctiunea cu lotul lui Deportivo La Coruna, dupa ce a batut palma pentru un contract pe 5 sezoane.

Cele doua ziare iberice au aflat ca transferul urmeaza sa ii coste pe cei de la Depor 4,5 milioane de euro, dar si un procent dintr-un viitor transfer al fotbalistului.

×
Subiecte în articol: Florin Andone transfer
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close