Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ionel Ganea: Sunt dispus să joc în Ghencea dacă primesc o ofertă

Ionel Ganea: Sunt dispus să joc în Ghencea dacă primesc o ofertă

Ionel Ganea: Sunt dispus să joc în Ghencea dacă primesc o ofertă
30 Dec 2008   •   13:30

Aflat în dizgraţia oficialilor timişoreni, atacantul Ionel Ganea îşi caută echipă. El nu se mulţumeşte însă cu orice transfer, ci vrea să joace începând din 2009 la Steaua, astfel că luni a declarat că a avut discuţii cu Gigi Becali despre o eventuală mutare în Ghencea. "Am avut discuţii şi rămâne de văzut. Dacă face o ofertă, sunt dispus să joc la Steaua", a declarat Ionel Ganea la ProTV.
Singura pretenţie a lui Ganea, în eventualitatea unui transfer la Steaua, este achitarea salariului pe care îl are la FC Timişoara, în valoare de 300.000 de euro pe sezon. Fiind o pretenţie totuşi cam mare, el a încercat să îl îmbuneze pe patronul Stelist şi i-a luat apărarea acestuia în scandalul Valiza. "Aceste scandaluri nu sunt bune pentru nimeni. Cred că Gigi Becali trebuie lăsat în pace, pentru că a făcut şi lucruri bune".
Mai mult, Ganea a amintit steliştilor că a beneficiat de o stimulare financiară din partea lor şi i-a făcut campioni în ediţia 1997-1998. Steaua a devenit campioană graţie faptului că liderul de până atunci, Rapid, a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Universitatea Craiova, la care evolua pe atunci Ionel Ganea.
Atacantul Ionel Ganea a fost transferat de FC Timişoara în 2007, de la Rapid şi i s-a reziliat contractul de către clubul FC Timişoara, însă jucătorul nu este de acord cu acest lucru şi a spus că va rămâne în continuare la echipa de pe Bega. Mai mult, atacantul a încercat să meargă la antrenamentele conduse pe atunci de Duşan Uhrin, însă nu a primit acceptul oficialilor bănăţeni pentru a se pregăti cu ceilalţi jucători, nici măcar cu cei de la echipa a doua.
Antena3.ro

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close