Antena 3 CNN Sport Gheorghe Hagi dezvăluie secretul din spatele titlului câştigat cu Farul Constanţa: "M-aş bucura dacă fiica mea ar conduce clubul"

Gheorghe Hagi dezvăluie secretul din spatele titlului câştigat cu Farul Constanţa: "M-aş bucura dacă fiica mea ar conduce clubul"

Într-un interviu exclusiv pentru Antena3 CNN, Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, a explicat cum a reușit să ducă pe culmile succesului mica echipă de la malul mării.

de Violeta Moroianu    |    27 Mai 2023   •   10:21

De departe, primul secret al echipei Farul Constanţa, care a câştigat campionatul României după ce a învins FCSB chiar acasă, pe micul stadion de la Ovidiu, este chiar antrenorul, patronul şi pentru unii mentorul, Gheorghe Hagi.

Pe lângă experienţa uriaşă dobândită în cariera de succes, Gică Hagi a înţeles că jucătorii trebuie să fie antrenaţi atât fizic, cât şi psihic.

Citeşte şi: Gică Hagi, primul interviu după succesul obținut cu echipa Farul Constanța: "Munca te face cel mai bun"

Mentalitatea de campion este cea pe care Hagi le-a insuflat-o tinerilor jucători de la Farul Constanţa, astfel că aceştia au reuşit să câştige un campionat greu.

Exemplul cel mai bun este chiar meciul cu FSCB, atunci când Farul a întors scorul de la 0-2 şi a reuşit să se impună în meciul jucat ca o finală.

"E o selecție care trebuie bine făcută, plecând de la ideea că jucătorul trebuie să se simtă puternic, să fie puternic, el trebuie să simtă, el trebuie să-și dorească. Noi doar îl sprijinim, îl ajutăm să îşi îndeplinească visele. Dar dacă el nu vede, eu nu am cum să îmi doresc mai mult ca el", a declarat Gică Hagi.

De asemenea, Gică Hagi a vorbit şi despre viitor, ocazia cu care a precizat că s-ar bucura dacă fiica sa, Kira Hagi, ar conduce clubul la un moment dat.

"M-aş bucura dacă fiica mea ar conduce clubul. Ei sunt mai tineri şi viitorul e al lor", a explicat Gheorghe Hagi.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Hagi Farul Constanta
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close