Antena 3 CNN Sport Simona Halep, declaraţie exclusivă după suspendarea de patru ani: "Este o mare nedreptate. Sunt şocată. O să lupt până la capăt"

Simona Halep, declaraţie exclusivă după suspendarea de patru ani: "Este o mare nedreptate. Sunt şocată. O să lupt până la capăt"

Simona Halep a vorbit pentru Antena 3 CNN despre suspendarea de patru ani din tenis, pe care a primit-o în dosarul dopaj.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Sep 2023   •   10:52

Simona Halep a declarat în prima sa apariţie publică după suspendarea de patru ani primită în dosarul de dopaj, că este vorba despre o nedreptate. Sportiva a anunțat că va merge mai departe şi  că va ataca această decizie.

"Este o mare nedreptate ce se întâmplă. Nu m-am dopat niciodată. Toate aceste lucruri o să iasă la iveală într-o zi şi o să las experţii să discute pentru că ei ştiu mai bine ceea ce s-a întâmplat şi sunt convinsă că înt-o zi o să dovedesc că sunt nevinovată. Sunt foarte dezamăgită şi pot spune că sunt şocată că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere.

Toate analizele mele de sânge au fost negative şi nu s-au găsit niciodată substanțe interzise.O să fac apel şi o să lupt până la capăt", a declarat Simona Halep.

Citeşte şi: Simona Halep, prima reacţie după suspendarea pentru dopaj: "Lupta mea continuă. Sunt şocată şi dezamăgită de decizia lor" 

×
Subiecte în articol: Simona Halep tenis dopaj
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close