Antena 3 CNN Timp liber Ștefan Bănică, desculț în parc la Craiova!

Ștefan Bănică, desculț în parc la Craiova!

Ștefan Bănică, desculț în parc la Craiova!
Sursa foto: foto: Facebook
25 Ian 2016   •   13:34

Ștefan Bănică pleacă la drum din prima zi a săptămânii. Destinația e Craiova, unde diseară are spectacol. Anunțul a fost făcut de artist pe pagina de Facebook.

''Bun-gasit la inceputul unei noi saptamani! Si nu o incepem oricum, ci cu un spectacol de teatru. Suntem in drum spre CRAIOVA, unde in seara asta, la ora 19:30, vom juca comedia "DESCULT IN PARC", la Teatrul National "Marin Sorescu".O saptamana buna tuturor!'', a scris Ștefan Bănică.

Comedia “Desculț în parc”, în regia lui Ștefan Bănică, avându-i ca protagoniști pe Ștefan Bănică, Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu, Ileana Cernat și Șerban Georgevici a fost primită cu entuziasm peste tot în țară.

“Desculț în parc” este o comedie excepțională, scrisă în 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon. Piesa s-a jucat cu mare succes pe Broadway și apoi în întreaga lume. În 1967, comedia a fost ecranizată, avându-i pe Robert Redford și Jane Fonda în rolurile principale, scenariul filmului fiind scris chiar de autorul piesei. Pentru "Desculț în parc", Neil Simon a fost nominalizat în 1968 la premiile Writer Guild of America pentru cel mai bun scriitor american de comedie.


 
Bun-gasit la inceputul unei noi saptamani! :) Si nu o incepem oricum, ci cu un spectacol de teatru. Suntem in drum spre...

Posted by Stefan Banica on Monday, January 25, 2016

×
Subiecte în articol: Stefan Banica Craiova
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close