x close

Fii alături de noi!

Ștefan Bănică, desculț în parc la Craiova!

de D.G.   •   25 Ian 2016   •   13:34
Ștefan Bănică, desculț în parc la Craiova! 817
foto: Facebook
Ștefan Bănică pleacă la drum din prima zi a săptămânii. Destinația e Craiova, unde diseară are spectacol. Anunțul a fost făcut de artist pe pagina de Facebook.

''Bun-gasit la inceputul unei noi saptamani! Si nu o incepem oricum, ci cu un spectacol de teatru. Suntem in drum spre CRAIOVA, unde in seara asta, la ora 19:30, vom juca comedia "DESCULT IN PARC", la Teatrul National "Marin Sorescu".O saptamana buna tuturor!'', a scris Ștefan Bănică.

Comedia “Desculț în parc”, în regia lui Ștefan Bănică, avându-i ca protagoniști pe Ștefan Bănică, Diana Cavallioti, Răzvan Vasilescu, Ileana Cernat și Șerban Georgevici a fost primită cu entuziasm peste tot în țară.

“Desculț în parc” este o comedie excepțională, scrisă în 1963 de renumitul dramaturg american Neil Simon. Piesa s-a jucat cu mare succes pe Broadway și apoi în întreaga lume. În 1967, comedia a fost ecranizată, avându-i pe Robert Redford și Jane Fonda în rolurile principale, scenariul filmului fiind scris chiar de autorul piesei. Pentru "Desculț în parc", Neil Simon a fost nominalizat în 1968 la premiile Writer Guild of America pentru cel mai bun scriitor american de comedie.


 
Bun-gasit la inceputul unei noi saptamani! :) Si nu o incepem oricum, ci cu un spectacol de teatru. Suntem in drum spre...

Posted by Stefan Banica on Monday, January 25, 2016
poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati