Antena 3 CNN Timp liber Turism Călătorie de coșmar pe cel mai mare vas de croazieră din lume. Imagini revoltătoare filmate de pasageri!

Călătorie de coșmar pe cel mai mare vas de croazieră din lume. Imagini revoltătoare filmate de pasageri!

Călătorie de coșmar pe cel mai mare vas de croazieră din lume. Imagini revoltătoare filmate de pasageri!
28 Mai 2016   •   16:39

Călătoria de vis pe cel mai mare vas de croazieră din lume s-a transformat în coșmar pentru pasagerii Harmony of the Seas, lansat la apă săptămâna trecută.

Deși se așteptau să fie răsfățați în lux și opulență, pasagerii au constatat rapid că s-au îmbarcat pe un șantier plutitor care pune în pericol viețile celor aflați la bord, scrie Daily Mail.

Pasagerii care s-au aflat pe vas în timpul călătoriei inaugurale de la Southampton la Rotterdam s-au plâns pe Internet că vasul este ”un șantier plutitor” la care mai sunt încă multe lucruri importante de pus la punct.

Printre neregulile semnalate se numără: toalete înfundate, găuri în podele și pereți, lipsa apei calde, zonele de distracție pentru copii închise în proporție de 90 la sută, zgomotul infernal făcut de bormașini și alte unelte specifice unui șantier.

Pasagerii au fost nemulțumiți și de cablurile lăsate să atârne peste tot, cutii de vopsea uitate deschise precum și de lipsa finisajelor.

"Sute de pasageri" au luat cu asalt biroul de servicii pentru clienți de-a lungul călătoriei, susțin martorii.

Drept răspuns, compania a încercat să atenueze impactul negativ susținând că a fost vorba de o croazieră pre-inaugurală.

Cum trebuia să arate de fapt vasul - film de prezentare

 

×
Subiecte în articol: vas de croaziera
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close