Antena 3 CNN Timp liber Turism Cele mai bune stațiuni din Costa Brava, pentru vacanțele în familie

Cele mai bune stațiuni din Costa Brava, pentru vacanțele în familie

Cele mai bune stațiuni din Costa Brava, pentru vacanțele în familie
04 Aug 2015   •   16:45
Prietenoasă cu cei mai mici membri ai familiei, cu plaje întinse și brodate de vegetație, orașe elegante și stațiuni istorice, Costa Brava este cea mai inspirată alegere dacă tânjești după o vacanță liniștită, alături de cei dragi.

Pentru că se laudă cu cele mai cristaline ape și nenumărate posibilități de petrecere a timpului liber, Costa Brava se află în topul destinațiilor pentru familiile cu copii mici.

Lloret De Mar, stațiunea cu plaje idilice

Paradisul poate fi la doi pași de casă, în inima naturii sau înconjurat de plaje exotice.  Loret de Mar încântă călătorul prin plajele sale, adevărate sanctuare de relaxare, prin întinderile de palmieri înalți care ajung până la cer și pini care plonjează dramatic în apele precum smaraldul. Nimic nu se compară cu atmosfera, acel ceva care te atrage precum un magnet. Pentru familiile cu copii este grădina raiului, aici se găsesc cele mai multe resorturi family, unde gașca se poate distra o vară întreagă.

St. Susanna, așezarea cu aer medieval

La nici 14 km de Lloret De Mar, într-un cadru intim, față în față cu un deal îmbrăcat în vegetație luxuriantă, se află stațiunea St. Susanna o destinație unde  noul se îmbină cu vechiul într-o armonie perfectă. Golfulețele cu ape cristaline și plajele cu pietriș, și centrul vechi cu străduțe labirintice, case din piatră brută sunt atuurile locului. Descoperă micuța așezare la o plimbare cu cei mici și bucură-te de poveștile trecutului său înfloritor.

Malgrat De Mar, o stațiune modernă cu ape cristaline

Este stațiunea perfectă pentru sporturi de apă, cu plaje lungi ideale pentru construit castele. Chiar dacă se află în capătul sudic al Costa Bravei, stațiunea este una dintre preferatele familiilor și a turiștilor dornici de relaxare și scufundări. În zona așezării au fost descoperite și câteva ruine romane datând din anl 200 Î.Hr. , dar și un castel așezat pe un deal.

 

de Mădălina Isar

Sejur Costa Brava Smart Voyage

Hotel Neptuno 3*- de la 299 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu demipensiune, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.besttourism.ro, call center 031/226332.

×
Parteneri
Noi detalii despre starea lui Florin Piersic
x close