Antena 3 CNN Timp liber Turism Creta, insula cu stațiuni de poveste

Creta, insula cu stațiuni de poveste

Creta, insula cu stațiuni de poveste
27 Iul 2016   •   17:00

 Creta este o destinaţie excelentă de vacanţă, care oferă reţeta ideală pentru un sejur de poveste, de la plaje exotice la sate pitoreşti şi oraşe cosmopolite, aşezate în cele patru regiuni importante ale sale, Chania, Heraklion, Lasithi şi Rethimno. Descoperă farmecul unic al insulei Creta printr-o excursie deosebită în staţiunile idilice cum ar fi Kissamos Kastelii, Sitia, Agios Nikolas sau Ierapetra, fiecare dintre ele încărcate de atracţii deosebite.

Plaje şi staţiuni minunate în Creta

Din partea de vest a insulei Creta, porneşte de la micuţa insulă Elafonissi şi până la plaja Vai, în extremitatea estică, vei găsi numeroase plaje spectaculoase pe care să le explorezi. Minunatele staţiuni de plajă şi micuţe sate de pescuit de pe coasta de sud a Cretei, cum ar fi Loutro şi Matala, atrag mulţi vizitatori în fiecare an.

La fel ca şi cele mai populare staţiuni de pe coasta de nord, cum ar fi Hersonissos, Malia, Stalis, Platanes din Rethimno şi Platanias din Chania. Există în Creta sute de locuri minunate pe care le poţi vizita în această vacanţă, fiecare cu farmecul propriu si atracţiile sale impresionante.

Locuri spectaculoase de neratat

Din cel mai vestic punct al insulei vei găsi zone spectaculoase, din Kissamos, şi până în frumosul oraş din capătul estic, Sitia, descoperă minunatele sate de pe coasta de sud, Makriagialos, Ierapetra, Agios Galini, Loutro, Paleochora, Matala, Soughia sau Plakias.

Cele mai populare staţiuni de pe coasta de nord sunt Maleme, Agia Marina şi Platanias, plus superbele sate de pescuit Kalyves şi Amlyrida. Creta centrală te aşteaptă cu locuri la fel de populare precum Georgioupolis, Bali, Rethimno şi Sissi, iar mai înspre est descoperă staţiunile Hersonissos, Elounda, Stalis, Agios Nikolaos, Elounda şi pitorescul Istron Kalo Horio.

 

De Geanina Ichim

Sejur Creta

Hotel Elmi Suites 4*- de la 439 euro/persoana, 7 nopti de cazare cu all inclusive, transport cu avionul, transferuri, asistenta turistica. Detalii pe www.christiantour.ro, sau la telefon 021.270.00.99.

 

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close