Antena 3 CNN Actualitate 11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Interviu cu fratele artistei

11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Interviu cu fratele artistei

Se împlinesc 11 ani de când Mădălina Manole a plecat dintre noi. Ca în fiecare an, fratele acesteia şi câţiva dintre admiratorii săi s-au adunat la mormântul artistei.

11 ani de la moartea Mădălinei Manole. Interviu cu fratele artistei
de Georgiana Adam    |    10 Iul 2021   •   21:24

Mădălina Manole a fost găsită fără suflare de soţul său, acasă, chiar în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani.

A trecut mai bine de un deceniu de la moartea fetei cu părul de foc, însă Mădălina nu a fost uitată nici în ziua de azi. Şocul de atunci e încă resimţit de apropiaţii ei.

"Mi-o amintesc ca omul Mădălina Manole. Nu am fost atât de privilegiat să trăiesc alături de ea. Era plină de viaţă", spune un fan de-al regretatei artiste.

Bărbatul păstrează o tradiţie, iar în fiecare an îi dedică câte o scrisoare artistei, de la care susţine că primeşte semne.

"Am visat-o în momentul când era în zăpadă şi o întrebam, dar ce faci. Şi ea mi-a răspuns că sunt un înger", adăugă acesta.

Mult timp, familia Mădăline şi soţul acesteia şi-au aruncat cuvinte grele şi nici până acum nu au căzut la pace.

Fratele Mălălinei Manole spune că şi-a văzut nepotul doar în poze

"S-a transmis de curând, că nu am voie să postez, pe contul meu de socializare filmări, poze, fotografii cu copilul lui, copilul Mădălinei și cu însuși sora mea, artista Mădălina Manole, pentru că, vezi Doamne, e ilegal.

Artista a murit chiar în ziua în care ar fi trebuit să împlinească 43 de ani. Şi astăzi, piesele artistei sunt fredonate de mulţi tineri, dar şi cântate de marii artişti, în semn de omagiu.

Marian Manole a anunţat că îl va da în judecată pe Petru Mircea, fostul soţ al artistei

Totul după ce Petru Mircea l-a acţionat pe el în instanţă pentru că postează fotografii cu Mădălina Manole. În plus, fostul soţ al artistei i-ar fi interzis lui Marian Manole să mai folosească numele Mădălina Manole, pe motiv că este marcă înregistrată chiar de el.

Astfel, fratele Mădălinei Manole este hotărât să meargă şi el în instanţă şi spune că va vinde din lucrurile artistei, ca să aibă bani de avocat.

"Dragi fani ai Mădălinei, începând de azi, de mâine sau poimâine, voi renunța la acest cont de Facebook dedicat surorii mele! 

Marian Manole: "Oricine vrea să facă ceva în memoria artistei trebuie să i se adreseze lui"

Puiucul, fostul meu cumnat, mă dă în judecată! Principalele capete de acuzare sunt:

1). Postez poze cu casa lui. 2). Postez poze cu copilul lui. 3). Postez poze cu soţia lui, Magda! Și spune el că este ilegal şi şocant!!! Postez poze cu Magda, sora mea, nevasta lui, adică cu artista Mădălina Manole! Măgduţa îi spuneau părinții mei! El îi spunea Magda! Normal! Fanii, Mădălina! Mai nou, Mădălina Manole este brand înregistrat! 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole interviu
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close