Antena 3 CNN Actualitate A doua ediţie a târgului dedicat nunţilor, la Romexpo

A doua ediţie a târgului dedicat nunţilor, la Romexpo

A doua ediţie a târgului dedicat nunţilor, la Romexpo
26 Ian 2007   •   19:09

Rochia de mireasă şi costumul de ginere, perfecte. Buchetul cu cele mai frumoase flori, muzica potrivită şi chiar limuzină.Toate acestea pentru o nuntă ca în basme, pe care o puteţi pregăti cu ajutorul specialiştilor adunaţi în Capitală la a doua ediţie a târgului de nunţi.
Dantele brodate, falduri bogate, cristale Zwarowski, pălării şi culori inedite. La târgul de nunţi, viitoarele mirese au de unde alege. Oferta diversificată le face pe tinere să zăbovească în faţa modelelor. Este un adevărat test de răbdare, la care aleşii n-au voie să participe.

Rochiile visate pentru ziua cea mare sunt pe toate gusturile. Pentru miresele tradiţionale sunt rochii albe cu trenă şi volane. Pentru cele îndrăzneţe, saten roşu sau rochii mini şi umbreluţe sau poşetă. Preţurile sunt însă pe măsură. Cea mai ieftină rochie costă în jur de 16 milioane, iar cea mai scumpă trei mii cinci sute de dolari. Şi viitorii miri au de unde alege. Pentru ei, oferta târgului este aproape la fel de bogată. Fracuri cu brâu şi papion, costume din materiale lucioase, dantelă şi mohair. Cel mai scump costum costă o mie cinci sute de dolari.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close