Antena 3 CNN Actualitate Accident cu trei morți, la Brașov. Traficul rutier și feroviar în zonă a fost blocat

Accident cu trei morți, la Brașov. Traficul rutier și feroviar în zonă a fost blocat

Accident cu trei morți, la Brașov. Traficul rutier și feroviar în zonă a fost blocat
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Dec 2015   •   09:50

Trei persoane au murit în această dimineață într-un accident rutier care a avut loc în județul Brașov. Mașina în care se aflau cei trei a fost lovită de o garnitură de tren la ieșirea din localitatea Zărneşti către Vulcan.

UPDATE  Traficul rutier a fost reluat pe DN73A Zărneşti - Vulcan (judeţul Braşov). Centrul Infotrafic precizează că în aproximativ 30 - 45 de minute va fi reluată şi circulaţia feroviară.

"În mașina de teren care a fost lovită de trenul de persoane care se deplasa de la Brașov spre Zărnești se aflau patru persoane. Trei au decedat, iar una este rănită grav. La fața locului s-a intervenit cu un echipaj de descarcerare cu apă și spumă, trei echipaje SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță. Persoana rănită a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență", a declarat pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, traficul rutier este întrerupt pe DN13A, la ieşirea din localitatea Zărneşti către Vulcan. Mai mult, din cauza accidentului şi traficul feroviar este blocat pe Magistrala Secundară 203 Braşov- Zărneşti.

Deși trecerea de nivel cu calea ferată este semnalizată, mai multe accidente, în care au fost implicate trenurile care circulă pe acest tronson, au avut loc în ultimii ani.


×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close